Plan för att avveckla Revu för Mac – 1 mars 2019

Väljer du språk:
English Deutsch

Bluebeam har upphört med utvecklingen av framtida versioner av Revu för Mac. Vi släpper dock uppdatering 2.1 av Revu för Mac i slutet av under andra kvartalet 2019.

Vi bygger istället ett nytt, molnbaserat ekosystem av lösningar som levererar kraftfulla funktioner, verktyg och arbetsflöden som är tillgängliga från vilken enhet och plats som helst. För att kunna investera i den här långsiktiga visionen trappar vi ner Revu for Mac-produkten. Det officiella datumet för slutet av livscykeln är den 1 mars 2020.

Fortsatt funktionalitet

Vi förstår att Revu för Mac ger många fördelar för ditt företag. För att minimera eventuella störningar underlättar vi för dig på följande sätt:

• Dina Revu för Mac-licenser fortsätter att fungera, men vi släpper inga uppdateringar efter mars 2020.
  • Alla kunder med Revu för Mac 2.0 får tillgång till version 2.1, som omfattar förbättringar av mätverktyg och åtgärder av kritiska problem.
  • Kunder med Revu för Mac 1.0 kan uppgradera till den senaste versionen till ett rabatterat pris fram till den 1 juni 2019.
    Om du är intresserad kontaktar du sales.se@bluebeam.com eller din lokala återförsäljare.
    Detta är enbart tillgängligt för uppgraderingar. Försäljning av underhåll och förnyelser är inte längre tillgängliga från och med den 1 mars 2019.
  • Kunder med Revu för Mac som är intresserade av att byta till en version av Revu för Windows kan köpa en licens till ett rabatterat pris.
    Om du är intresserad kontaktar du sales.se@bluebeam.com eller din lokala återförsäljare.
    Bluebeam erbjuder inte stöd för Revu i en Parallels- eller Boot Camp-miljö.

Supportalternativ

• Jag har Revu för Mac 1.0. Hur får jag tillgång till version 2.1 när den släpps?
    Du kan köpa en uppgradering till ett rabatterat pris fram till den 1 juni 2019. Kontakta sales.se@bluebeam.com eller din lokala återförsäljare om du är intresserad.
    Detta är enbart tillgängligt för uppgraderingar. Försäljning av underhåll och förnyelser är inte längre tillgängliga från och med den 1 mars 2019.
  • Kan jag fortfarande få teknisk support?
    Ja. Användare har tillgång till teknisk support fram till att produkten når slutet av sin livscykel (1 mars 2020). Det här omfattar felsökning och buggfixar för kritiska problem (på fall till fall-basis). Det omfattar dock inte nya utvecklingar av ytterligare funktioner.
  • Kan jag fortsätta att köra Revu för Mac om jag uppdaterar mitt operativsystem?
    Revu för Mac 2.x är kompatibelt med de här versionerna av macOS. När en ny version av macOS släpps händer det dock ofta att den omfattar vissa ändringar som kan påverka prestandan. Bluebeam kommer att försöka hantera eventuella prestandaproblem som rör operativsystemet medan programvaran befinner sig i kärnsupport.
  • Vilka resurser är tillgängliga för mig efter att produkten har nått slutet av sin livscykel?
    Onlinedokumentationen förblir tillgänglig på vår supportsida.
  • Kan jag fortfarande köpa Revu-licenser för Mac?
    Du kan köpa ytterligare licenser under en begränsad tid (fram till 2019-04-01). Kontakta sales.se@bluebeam.com eller din lokala återförsäljare om du är intresserad.
    Som nämns ovan är supportalternativen för den här produkten begränsade.
  • Kan jag köra Revu för Windows på min Mac?
    Det kan gå, men Bluebeam erbjuder inte support för Revu i en Parallels- eller Boot Camp-miljö.

Kontakta oss om du har fler frågor.