Plan för att avveckla Revu för Mac – 1 mars 2020

Väljer du språk:
English Deutsch

Bluebeam utvecklar inte längre framtida versioner av Revu för Mac. Vi släppte dock en uppdatering av Revu för Mac 2.1 i december 2019. Det officiella datumet för slutet av livscykeln är den 1 mars 2020.

Vi förstår att det här beslutet påverkar många användare och organisationer. Vi försöker därför så långt det går att erbjuda det stöd och de resurser som krävs under övergången.

Fortsatt funktionalitet

Vi förstår att Revu för Mac ger många fördelar för ditt företag. För att minimera eventuella störningar underlättar vi för dig på följande sätt:

• Dina Revu för Mac-licenser fortsätter att fungera, men vi släpper inga uppdateringar efter mars 2020.
  • Alla kunder med Revu för Mac 2.0 får tillgång till version 2.1, som omfattar buggfixar och förbättrad kompatibilitet med macOS Catalina. Kunder med Revu för Mac 1.0 kan köpa uppgraderingen till Mac 2.1 fram till den 1 mars 2020. Om du är intresserad kan du kontakta sales@bluebeam.com eller din lokala återförsäljare.
    Det här är endast tillgängligt för uppgraderingar – vi slutade sälja underhåll och förnyelser den 1 mars 2019.

Supportalternativ

• Kan jag fortsätta att köra Revu för Mac om jag uppdaterar mitt operativsystem?
    Revu för Mac 2.x är kompatibelt med de här versionerna av macOS. När en ny version av macOS släpps händer det dock ofta att den omfattar vissa ändringar som kan påverka prestandan. Bluebeam kommer att försöka hantera eventuella prestandaproblem som rör operativsystemet medan programvaran befinner sig i kärnsupport.
  • Vilka resurser är tillgängliga för mig efter att produkten har nått slutet av sin livscykel?
    All supportdokumentation som rör Revu för Mac finns kvar på vår supportsida.
  • Kan jag fortfarande köpa klientlicenser för Revu för Mac?

Det går inte längre att köpa nya klientlicenser. Det går att köpa uppgraderingar från Mac 1 till Mac 2 fram till den 1 mars 2020. Om du är intresserad kan du kontakta sales@bluebeam.com eller din lokala återförsäljare.

• Kan jag köra Revu för Windows på min Mac?
    Du kan köra Revu för Windows på en Mac med hjälp av Boot Camp eller Parallels. Men gör du det så kan det ge kompatibilitetskonflikter med vår programvara. Bluebeam har ingen möjlighet att utföra ingående felsökningar eller lösa användarproblem i dessa miljöer.

Vill du veta mer och se en lista över alla produkter som avvecklas kan du gå till Bluebeam-produkter som nått slutet av sin livscykel.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Väljer du språk: Bluebeam utvecklar inte längre framtida versioner av Revu för Mac. Vi släppte dock en uppdatering av Revu för Mac 2.1 i december 2019.Vi förstår att det här beslutet påverkar många användare och organisationer. Vi försöker därför så långt det går att erbjuda det stöd och de resurser som krävs under övergången.Bluebeam beslutade nyligen att satsa på att bygga ett nytt, molnbaserat ekosystem av lösningar som levererar kraftfulla funktioner, verktyg och arbetsflöden som är tillgängliga från vilken enhet och plats som helst. För att kunna investera i den här långsiktiga visionen avvecklar vi produkten Revu för Mac. Det officiella datumet för slutet av livscykeln är den 1 mars 2020.Fortsatt funktionalitetVi förstår att Revu för Mac ger många fördelar för ditt företag. För att minimera eventuella störningar underlättar vi för dig på följande sätt:Dina Revu för Mac-licenser fortsätter att fungera, men vi släpper inga uppdateringar efter mars 2020.Alla kunder med Revu för Mac