AutoCAD PDF-filer indeholder ikke søgbar tekst

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Problem

PDF-filer oprettet i AutoCAD indeholder ikke søgbar tekst.

Løsning

Hvis du opretter PDF-filer ved hjælp af Bluebeam-pluginet:

Når du bruger Bluebeam-pluginet til at oprette PDF-filer i AutoCAD, er der forskellige måder at oprette søgbar tekst på, afhængigt af hvilken skrifttype du bruger.

Når du bruger TrueType-skrifttyper, konverterer Bluebeam-pluginet denne tekst til søgbar, redigerbar tekst og ikke til vektorgrafik – som bruger linjesegmenter til at repræsentere tegnene og ikke er søgbar. Konvertering af TrueType-tekst til tekst hjælper også med at holde filstørrelsen mindre, hvilket forbedrer ydeevnen.

For at konvertere TrueType-tekst til søgbar tekst skal breddefaktoren være 1,0, og den må ikke være skrå, ellers konverteres teksten til vektorgrafik og ikke tekst. Brug almindelig kursiv i stedet for skrå for at bibeholde søgbare skrifttyper.

Når du bruger SHX-skrifttyper, konverterer Bluebeam-pluginet disse til vektorgrafik, men når du bruger AutoCAD 2008 og derover sammen med Revu 9 og derover, er der en mulighed i Bluebeam-pluginet for at tilføje OCR-data til PDF-filen for at gøre SHX-teksten søgbar.

Sådan aktiveres denne mulighed:

1. Åbn AutoCAD.
  2. Klik på fanen Output på AutoCAD-båndet.
  3. Klik på knappen Skift indstillinger i Bluebeam-pluginet.
    Hvis du bruger Revu 21, skal du have et Core- eller Complete-abonnement for at få adgang til Bluebeam-plugins.
  4. På fanen Generelle indstillinger skal du markere afkrydsningsfeltet SHX-skrifttyper.
Tekst i indlejrede objekter, såsom Microsoft Excel-tabeller, kan ikke konverteres til søgbar tekst. Revu eXtreme behandler disse dokumenter med OCR for at skabe søgbar tekst.

Hvis du plotter til Bluebeam PDF-printeren fra AutoCAD:

Når du plotter til Bluebeam PDF-printeren, konverteres al tekst normalt til vektorgrafik og er ikke søgbar. Det er muligt at oprette en PC3-fil til Bluebeam PDF-printeren, så TrueType-tekst konverteres til søgbar og redigerbar tekst i PDF-filen.

Breddefaktoren skal være 1,0 og den skrå vinkel 0,0, ellers konverteres teksten til vektorgrafik og er ikke søgbar. Brug almindelig kursiv i stedet for en skrå vinkel for at bibeholde søgbare skrifttyper. SHX-tekst er ikke søgbar, når PDF-filen oprettes ved hjælp af printeren.

Sådan oprettes en PC3-fil, der skaber søgbar tekst fra TrueType-skrifttyper:

1. Klik på Plot i menuen Fil i AutoCAD.
  2. Vælg printeren Bluebeam PDF på listen.
  3. Klik på knappen Egenskaber.
  4. Udvid Grafik i træet ved at klikke på +.
  5. Vælg TrueType-tekst på listen.
  6. Klik på radioknappen TrueType som tekst nedenfor.
  7. Klik på OK.
  8. Klik på Gem ændringer i følgende fil:
  9. Indtast Bluebeam PDF TrueType.pc3 som filnavn, og klik på OK.
  10. Vælg Bluebeam PDF TrueType.pc3 på listen.
  11. Klik på OK.

Vælg nu Bluebeam PDF TrueType.pc3 som printer, hver gang du vil konvertere TrueType-skrifttyper til søgbar tekst.

Flere oplysninger

Raster, vektor og tekst – Hvad indeholder min PDF-fil egentlig? – Læs om de tre typer PDF-indhold og forskellene mellem dem.

Sådan gør du

Revu 2019

Integrationer og plugins

Revu 20

Revu 21

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Oversigt

Sådan får du søgbar tekst, når du opretter PDF-filer fra AutoCAD

Relevante produkter

Bluebeam Revu

Problem

PDF-filer oprettet i AutoCAD indeholder ikke søgbar tekst.

Løsning

Hvis du opretter PDF-filer ved hjælp af Bluebeam-pluginet:

Når du bruger Bluebeam-pluginet til at oprette PDF-filer i AutoCAD, er der forskellige måder at oprette søgbar tekst på, afhængigt af hvilken skrifttype du bruger.

Når du bruger TrueType-skrifttyper, konverterer Bluebeam-pluginet denne tekst til søgbar, redigerbar tekst og ikke til vektorgrafik – som bruger linjesegmenter til at repræsentere tegnene og ikke er søgbar. Konvertering af TrueType-tekst til tekst hjælper også med at holde filstørrelsen mindre, hvilket forbedrer ydeevnen.

For at konvertere TrueType-tekst til søgbar tekst skal breddefaktoren være 1,0, og den må ikke være skrå, ellers konverteres teksten til vektorgrafik og ikke tekst. Brug almindelig kursiv i stedet for skrå for at bibeholde søgbare skrifttyper.

Når du bruger SHX-skrifttyper, konverterer Bluebeam-pluginet disse til vektorgrafik, men når du bruger AutoCAD 2008 og derover sammen med Revu 9 og derover, er der en mulighed i Bluebeam-pluginet for at tilføje OCR-data til PDF-filen for at gøre SHX-teksten søgbar.

Sådan aktiveres denne mulighed:

1. Åbn AutoCAD.
  2. Klik på fanen Output på AutoCAD-båndet.
  3. Klik på knappen Skift indstillinger i Bluebeam-pluginet.
  4. På fanen Generelle indstillinger skal du markere afkrydsningsfeltet SHX-skrifttyper.
Tekst i indlejrede objekter, såsom Microsoft Excel-tabeller, kan ikke konverteres til søgbar tekst. Revu eXtreme behandler disse dokumenter med OCR for at skabe søgbar tekst.

Hvis du plotter til Bluebeam PDF-printeren fra AutoCAD:

Når du plotter til Bluebeam PDF-printeren, konverteres al tekst normalt til vektorgrafik og er ikke søgbar. Det er muligt at oprette en PC3-fil til Bluebeam PDF-printeren, så TrueType-tekst konverteres til søgbar og redigerbar tekst i PDF-filen.

Breddefaktoren skal være 1,0 og den skrå vinkel 0,0, ellers konverteres teksten til vektorgrafik og er ikke søgbar. Brug almindelig kursiv i stedet for en skrå vinkel for at bibeholde søgbare skrifttyper. SHX-tekst er ikke søgbar, når PDF-filen oprettes ved hjælp af printeren.

Sådan oprettes en PC3-fil, der skaber søgbar tekst fra TrueType-skrifttyper:

1. Klik på Plot i menuen Fil i AutoCAD.
  2. Vælg printeren Bluebeam PDF på listen.
  3. Klik på knappen Egenskaber.
  4. Udvid Grafik i træet ved at klikke på +.
  5. Vælg TrueType-tekst på listen.
  6. Klik på radioknappen TrueType som tekst nedenfor.
  7. Klik på OK.
  8. Klik på Gem ændringer i følgende fil:
  9. Indtast Bluebeam PDF TrueType.pc3 som filnavn, og klik på OK.
  10. Vælg Bluebeam PDF TrueType.pc3 på listen.
  11. Klik på OK.

Vælg nu Bluebeam PDF TrueType.pc3 som printer, hver gang du vil konvertere TrueType-skrifttyper til søgbar tekst.

Flere oplysninger

Raster, vektor og tekst – Hvad indeholder min PDF-fil egentlig? – Læs om de tre typer PDF-indhold og forskellene mellem dem.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Integrationer og plugins

Hvis du vil kunne søge eller kopiere og indsætte tekst fra en AutoCAD PDF-fil, skal du følge disse instruktioner.