AutoCAD-plugin: Brug af en brugerdefineret global sideopsætning i batch-PDF

Denne artikel gælder for:

• Revu 21 og ældre
Revu 21 kræver et Core- eller Complete-abonnement for at kunne bruge Bluebeam-plugins. For Revu 20 og derunder skal du have en licens i CAD- eller eXtreme-udgaven.

Med sideopsætningen i pluginet til AutoCAD kan du oprette brugerdefinerede sideopsætninger, som du kan vælge og genbruge, så du hurtigt kan oprette standardiserede PDF-filer. Først skal du oprette en indstillingsfil til en brugerdefineret sideopsætning:

1. I AutoCAD skal du vælge Change Settings i fanen Output.
  2. Vælg fanen Page Setup.
  3. Vælg knappen Manage.
  4. Vælg Add, indtast et navn til den nye sideopsætning, og vælg OK to gange for at vende tilbage til fanen Page Setup.
  5. Vælg det nye navn på listen Page Setup.
  6. Definer alle indstillingerne, herunder tabellen for plottypografi. Du skal muligvis lave en ny tabel for plottypografi, der definerer alle farver som sorte, hvis du vil oprette en PDF-fil i sort/hvid.
  7. Vælg OK for at gemme den nye sideopsætning.

Derefter skal du oprette en batch med Bluebeams AutoCAD-plugin.

1. Vælg Batch-PDF under fanen Output.
  2. Vælg Ny batch.
  3. Vælg Tilføj filer.
  4. Vælg de filer, du vil føje til batchlisten, og vælg Åbn.
  5. På listen Layout skal du vælge, om du vil have alle faner eller kun den aktuelle fane udskrevet som PDF-fil.
  6. Vælg den brugerdefinerede sideopsætning, som du har oprettet, på listen Sideopsætning.
  7. Du kan udføre en af følgende handlinger:
    1. Vælg En outputfil, og indtast filnavnet for at oprette en enkelt PDF-fil ud fra alle de valgte tegninger.
    2. Vælg En outputfil pr. dokument for at oprette en PDF-fil for hver valgte tegning.
  8. Vælg Angiv mappe, og vælg den mappe, hvor filerne skal oprettes.
  9. Vælg OK.
  10. Vælg Batch-konverter for at starte batchkonverteringen.

Sådan gør du

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Integrationer og plugins

Hvordan kan jeg bruge Bluebeams plugin til AutoCAD til at oprette PDF-filer med de samme indstillinger for sidestørrelse, målestoksforhold, plottypografi og andre sideindstillinger? Med fanen sideopsætning i pluginet til AutoCAD kan du oprette og gemme brugerdefinerede “globale” sideopsætninger, som kan vælges og genbruges, så du hurtigt kan oprette standardiserede PDF-filer. Først skal du oprette en indstillingsfil til en brugerdefineret sideopsætning.