Bluebeam-konto er skrivebeskyttet, når abonnementet udløber

Denne artikel gælder for:

• Intet abonnement
  • Basics
  • Core
  • Complete
Visningstilstand i Revu 20 og ældre bliver nu kaldt skrivebeskyttet tilstand i Revu 21 og Bluebeam Cloud- Læs denne artikel for at få mere at vide.

Problem

Hvis du ikke har fornyet abonnementet, skifter din adgang til Revu 21 og Bluebeam Cloud automatisk til skrivebeskyttet tilstand, når dit Bluebeam-abonnement eller den gratis 30-dages prøve af Complete udløber.

Revu 21

Når du logger ind efter udløbsdatoen, vil du se Pakke: Ubetalt / Ikke tildelt under dine Bluebeam-kontooplysninger.

Ingen data går tabt, når kontoen skifter til skrivebeskyttet tilstand. Det er udelukkende en ændring af tilladelser. Alle data i sessioner og/eller projekter bliver opbevaret i 120 dage.

I skrivebeskyttet tilstand kan du stadig åbne, læse og udskrive PDF-filer. Du kan også samarbejde i Studio med begrænset adgang til markeringer og egenskaber. Se denne artikel for at få mere at vide om at arbejde med Revu 21 uden et abonnement.

Bluebeam Cloud

Når abonnementet/prøvetiden udløber, vil du opleve at få visningstilladelse i Bluebeam Cloud-projekter med en konto, der er i skrivebeskyttet tilstand. Du kan stadig åbne og downloade PDF-filer, men du har ikke adgang til Markup Editor eller kommentarer og former. Se denne artikel for at få mere at vide om adgang til Bluebeam Cloud i skrivebeskyttet tilstand.

Bluebeam Cloud i skrivebeskyttet tilstand

Løsning

Kontakt administratoren for din Bluebeam-konto for at genoprette adgangen til Basics, Core eller Complete. Når dit BBID igen er blevet føjet til et Bluebeam-abonnement, skal du genaktivere kontoen via e-mail.

Hvis du er organisationsadministratoren, skal du acceptere Bluebeam-invitationen via e-mail og tildele dig selv en brugerlicens. Se Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement for at få mere at vide.

Revu 21

Sådan gør du

Abonnementer

Når dit abonnement eller din gratis prøve af Complete udløber, ændres din Bluebeam-konto til skrivebeskyttet tilstand. Kontakt din it-administrator for at gendanne fuld adgang til dit Bluebeam-abonnement (dvs. Basics, Core eller Complete).