Bluebeam-konto vises som ubetalt / ikke tildelt

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Du har købt et Bluebeam-abonnement eller startet en prøveperiode, men Revu viser stadig din konto som Pakke: Ubetalt/Ikke tildelt.

Årsager

Din konto kan blive vist som “Ikke tildelt” af følgende årsager:

• Du er blevet inviteret som slutbruger, men har endnu ikke accepteret e-mailinvitationen og aktiveret din konto.
  • Du er ikke blevet tildelt en abonnementsplads.
  • Windows 7 er installeret på din computer. Revu 21 er ikke kompatibel med Windows 7.
  • Du har en licens til en ældre version af Revu.
  • Du har installeret Revu 21 uden at købe et abonnement eller tilmelde dig en prøveperiode.
Hvis din konto tidligere viste adgang til Basics, Core eller Complete og nu viser Ubetalt/Ikke tildelt, skal du klikke her for at finde løsninger.

Løsninger

Du har ikke accepteret e-mailinvitationen

Kig i din indbakke efter en e-mail fra no-reply@bluebeamops.com med titlen “Du er blevet inviteret til en Bluebeam-konto”, og klik på Accepter invitation.

Du er ikke blevet tildelt en brugerlicens i abonnement

Hvis du er organisationsadministrator, skal du ændre abonnementsadgangen for brugere på din konto, ellers har de kun skrivebeskyttet adgang til Revu 21 og Bluebeam Cloud. Hvis du er slutbrugeren, skal du kontakte din organisationsadministrator for kontoen og få vedkommende til at udføre følgende trin.

1. Log ind på administrationsportalen for abonnementer, hvis du ikke allerede er logget ind.
    Sørg for, at du er logget ud af Revu 21, før du tildeler din konto til et abonnement.
  2. I din konto skal du gå til Account Administration > Users > User Overview.
  3. Find din konto-e-mail, og vælg menuikonet ved siden af Status.
  4. Vælg Redigér abonnementsadgang.
  5. Vælg et abonnement med ledige brugerlicenser.
  6. Vælg Gem ændringer.

Windows 7 er installeret på din computer

Revu 21 er kun kompatibel med Windows 10 og Windows 11. Hvis du vil logge på Revu 21, skal du opgradere til en kompatibel version af Windows.

Du har en licens til en ældre version af Revu

Revu er ændret fra en licensmodel til en abonnementsmodel. Hvis du har en licens til Revu 20 eller ældre, skal du opgradere til Revu 21 eller installere den korrekte version fra siden Download ældre software.

Du har installeret Revu 21 uden at købe et abonnement eller tilmelde dig en prøveperiode

I modsætning til tidligere versioner af Revu skal du købe et abonnement eller tilmelde dig en prøveperiode for at få adgang til Revu 21. Hvis du ikke har oprettet et Bluebeam-ID (BBID), kan du oprette et under tilmeldingsprocessen. Hvis du allerede har et BBID, skal du vælge region, indtaste din e-mailadresse og vælge “Prøv det i dag”. Følgende meddelelse vises: “It appears you’re already a Bluebeam user. You can start your new free trial by clicking here” (Det ser ud til, at du allerede er Bluebeam-bruger. Du kan starte din nye gratis prøveperiode ved at klikke her). Klik på linket for at starte prøveperioden.

Du har tidligere haft abonnementsadgang, men har ikke nu

Prøv følgende løsninger for at få adgang til din Basics-, Core- eller Complete-abonnement igen.

1. Åbn Revu 21.
  2. Vælg din e-mailadresse øverst i højre hjørne.
  3. Vælg Log ud.
  4. Luk alle åbne forekomster af Revu 21 på din(e) enhed(er).
  5. Vent ti sekunder.
  6. Åbn Revu 21 igen.
  7. Vælg Log ind, og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Bluebeam ID (BBID).
  8. Vælg din e-mailadresse øverst i højre hjørne, og bekræft, at det korrekte abonnement er angivet under dine kontooplysninger.

Hvis denne løsning ikke løser problemet, kan du eller en it-administrator prøve at omdøbe programmets filer af typen .dat. Sådan gør du:

1. Luk Revu 21.
  2. Åbn Windows Stifinder, og gå til følgende filsti:
    C:\Users\Your Windows User Name\AppData\Local\Bluebeam\Revu\21
    AppData er som standard en skjult mappe. Hvis du ikke kan se den, skal du vælge Vis > Indstillinger > Vis > Filer og mapper > Vis skjulte filer, mapper og drev øverst i Stifinder-vinduet.
  3. Højreklik på NamedUser.dat, og vælg Omdøb. Tilføj _old i slutningen af filnavnet.
  4. Gå til følgende sti:
    C:\Users\Your Windows User Name\AppData\Local\Bluebeam\Revu\21\Packages
  5. Højreklik på entitlement.dat , og vælg Omdøb. Tilføj _old i slutningen af filnavnet.
  6. Åbn Revu igen, og log på. Din abonnement bør nu vises under dine kontooplysninger.

Revu 21

Fejlfinding

Abonnementer

Du har købt et Bluebeam-abonnement, men Revu viser stadig din konto som Pakke: Ikke tildelt.