Fejl for Håndter sider i Bluebeam Administrator

Gælder for:

• Revu 21 og ældre

Problem

En af følgende fejlmeddelelser vises, efter at du har valgt knappen Håndter sider i Bluebeam Administrator:

• Fejl under synkronisering af ændringer af sidestørrelser! Brugeren skal have administratortilladelser for at tilføje formularer til printere!
  • Fejl ved gem af ændringer til sidestørrelsesfil! Bruger skal have administratortilladelser for at tilføje formularer til printere!
  • Skriveadgangsfejl. Printerens sidestørrelse er skrivebeskyttet… Kan ikke gemme ændringer!

Løsning

Disse fejlmeddelelser kan forekomme af forskellige årsager. Følg vejledningen nedenfor for at løse disse fejl.

Trinnene skal udføres fra en Windows-administratorkonto. Hvis du ikke har adgang til en konto med administratorrettigheder, skal du kontakte din IT-administrator.

Bluebeam PDF-printeren er ikke installeret.

Geninstaller Bluebeam PDF-printeren:
  1. Indtast Bluebeam Software i startmenuen i Windows. Højreklik på Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  2. I Bluebeam Administrator skal du vælge fanen Printer .
  3. Hvis feltet Navn er tomt, skal du vælge Geninstaller printer.

Filen prtPages.xml er korrupt.

Du skal finde og omdøbe filen prtPages.xml i Stifinder, så Bluebeam Administrator opretter en ny fil. For at omdøbe og erstatte prtPages.xml:
  1. Indtast Bluebeam Software i startmenuen i Windows. Højreklik på Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  2. Vælg fanen Netkonfiguration i Bluebeam Administrator.
  3. Dobbeltklik på mappestien for Printerdriver. Det åbner mappen, der indeholder filen prtPages.xml.
  4. Højreklik på filen prtPages.xml, vælg Omdøb, og skift filnavn til prtPages.old.xml.
  5. Gå tilbage til Bluebeam Administrator, og vælg fanen Printer.
  6. Vælg Håndter sider.
  7. I dialogboksen Printersidestyring skal du vælge Tilføj.
  8. Indtast Test i feltet Formularnavn.
  9. Vælg OK. En ny prtPages.xml-fil oprettes i stifinder.
  10. I dialogboksen Printersidestyring skal du gå til bunden af listen Formularnavn og vælge konfigurationen Test, som du oprettede tidligere.
  11. Vælg Slet.
  12. Vælg Ja i bekræftelsesvinduet.
  13. Vælg OK i dialogboksen Printersidestyring.
  14. Vælg Geninstaller printer.
  15. Vælg OK.

Skriveadgangsfejl

Det betyder, at den aktuelle brugerkonto ikke har tilladelse til at tilføje eller ændre en printer. For at løse problemet skal du enten kontakte din IT-administrator for at få tilladelse til at ændre en printer eller logge ind på Windows med en konto med tilstrækkelige tilladelser og tilføje de nye sidestørrelser.

Problemet kan også opstå, hvis den aktuelle brugerkonto ikke har skrivetilladelser til filen prtPages.xml. Du kan løse problemet ved at bede din IT-administrator om at ændre tilladelserne til den pågældende fil.

Fejlfinding

Revu 2019

Bluebeam Administrator

Revu 20

Revu 21

Hvis du modtager en fejlmeddelelse, der vises, når du vælger knappen Håndter sider i Bluebeam Administrator, og som siger, at der er en fejl under synkronisering af ændringer af sidestørrelserne, beskriver denne artikel, hvordan du kan løse problemet.