Bluebeam Drawings er udgået (EOL) med virkning fra 21. marts 2023

Bluebeam Drawings understøttes ikke længere.

Bluebeam Drawings, som tidligere var inkluderet i aktive vedligeholdelsesabonnementer, har nået status som udgået (EOL).

Bluebeam Drawings er ikke længere inkluderet i vedligeholdelseskøb fra og med , og den officielle udløbsdato er planlagt til .

Efter den officielle udløbsdato vil brugere miste al adgang til Bluebeam Drawings, og produktet vil ikke længere være berettiget til teknisk support.

Fortsat funktionalitet

For at bibeholde adgang til lignende funktioner, der er tilgængelige i Drawings, er der et par mulige løsninger:

• Bluebeam Cloud er en række web-/appløsninger, der giver dig adgang til projektdokumenter, markering af tegninger og udførelse af hele arbejdsgange på farten. Sådan kommer du i gang.
    Du skal have et Bluebeam-abonnement for at få adgang til Bluebeam Cloud. Klik her for at starte en gratis 30-dages prøveversion.
  • Brug appen Revu til iPad til nemt at se og markere dokumenter samt samarbejde med projektets interessenter. Klik her for at få mere at vide.

Overfør dokumenter fra Bluebeam Drawings til Bluebeam Cloud

Det er nemt at overføre dit eksisterende arbejde og dine dokumenter fra Drawings til Bluebeam Cloud, enten direkte fra Studio Projects eller fra din lokale enhed.

• Fra Studio-projekter: Hvis alle dine dokumenter i Drawings er synkroniseret og opdateret i Studio-projekter, kan du importere alle dine Studio-projektdokumenter direkte ind i Bluebeam Cloud ved hjælp af appen. Du kan finde detaljerede trin ved at klikke her.
  • Fra din lokale enhed: Alternativt kan du downloade alle de dokumenter, du har brug for, fra Drawings til din lokale enhed og overføre dem direkte til Bluebeam Cloud. Du kan få flere oplysninger ved at klikke her.

Flere oplysninger om udgåede produkter

Se denne artikel for at få flere oplysninger om vores understøttede produkter/versioner.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os.

Meddelelser

Drawings

Udgåede produkter

Tidligere versioner

Få mere at vide om support til Bluebeam Drawings, som er ved at udgå.