Bluebeam Q udgået (EOL) med virkning fra 1. marts 2020

Bluebeam har stoppet support til og al fremtidig udvikling af Bluebeam Q. Vi sælger ikke længere nye licenser eller fornyelser af vedligeholdelse til Bluebeam Q. Den officielle udløbsdato er 1. marts 2020.

Fortsat funktionalitet

• Du kan fortsat bruge din nuværende Bluebeam Q-licens, men der ydes ikke yderligere support efter den 1. marts 2020.
    Efter den officielle udløbsdato er Bluebeam Q-licenser ikke længere fuldt effektive, hvilket betyder, at de ikke kan overføres, nedgraderes eller genregistreres.
  • Microsoft har afsluttet sin support til Windows Server 2008, som er den eneste server, der i øjeblikket understøtter Bluebeam Q. Support til Windows Server 2008 sluttede den 14. januar 2020. Brugere, der kører serveren, vil stadig kunne bruge Bluebeam Q, men vil ikke modtage yderligere opdateringer eller support til serveren.
  • For at hjælpe med eventuelle problemer vil al dokumentation relateret til Bluebeam Q forblive tilgængelig på vores supportwebsted.

Flere oplysninger om udgåede produkter

Se denne artikel for at få flere oplysninger om vores understøttede produkter/versioner.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os.

Meddelelser

Bluebeam Q

Bluebeam har stoppet support til og al fremtidig udvikling af Bluebeam Q. Vi sælger ikke længere nye licenser eller fornyelser af vedligeholdelse til Bluebeam Q. Den officielle udløbsdato er den 1. marts 2020. Fortsat funktionalitet. Du kan fortsat bruge din nuværende Bluebeam Q-licens, men der ydes ikke yderligere support efter den 1. marts 2020. Microsoft har afsluttet sin support til Windows Server 2008, som er den eneste server, der i øjeblikket understøtter Bluebeam Q. Support til Windows Server 2008 sluttede den 14. januar 2020. Brugere, der kører serveren, vil stadig kunne bruge Bluebeam Q, men vil ikke modtage yderligere opdateringer eller support til serveren. For at hjælpe med eventuelle problemer vil al dokumentation relateret til Bluebeam Q forblive tilgængelig på vores supportwebsted. Hvis du vil have mere at vide og se en liste over alle udgåede produkter, skal du gå til Bluebeams udgåede (EOL) produkter. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os.