Revu-registreringsfejl

Problem

En af de fejlmeddelelser, der vises herunder, når du forsøger at registrere din Bluebeam-software.

Løsning

Tjek dit licenscertifikat

Det første, som du bør gøre, er at bekræfte, at den softwareudgave (Standard, CAD eller eXtreme ®) og det versionsnummer, der vises i dialogboksen Registrering, samt serienummeret og produktnøglen, du har indtastet, stemmer overens med det, der er angivet på det licenscertifikat, som blev sendt fra registration@bluebeamops.com.

Hvis du har mistet dit licenscertifikat, skal du kontakte Licens og registrering for at anmode om en ny kopi.

Almindelige Revu-registreringsfejl

Emnerne og retningslinjerne, der er angivet nedenfor, er designet til at forhindre potentielle problemer med lagring og ydeevne forårsaget af ekstremt store filsamlinger i Studio-projekter eller -sessioner og for at sikre den bedst mulige samarbejdsoplevelse. Disse oplysninger er baseret på erfaringerne fra vores kundeserviceteams, der hver dag hjælper hundredtusindvis af Studio-brugere.