Revu-registreringsfejl

Problem

En af de fejlmeddelelser, der vises herunder, når du forsøger at registrere din Bluebeam-software.

Løsning

Tjek dit licenscertifikat

Det første, som du bør gøre, er at bekræfte, at den softwareudgave (Standard, CAD eller eXtreme ®) og det versionsnummer, der vises i dialogboksen Registrering, samt serienummeret og produktnøglen, du har indtastet, stemmer overens med det, der er angivet på det licenscertifikat, som blev sendt fra registration@bluebeamops.com.

Hvis du har mistet dit licenscertifikat, skal du kontakte Licens og registrering for at anmode om en ny kopi.

Almindelige Revu-registreringsfejl

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Fejlmeddelelse

Emnerne og retningslinjerne, der er angivet nedenfor, er designet til at forhindre potentielle problemer med lagring og ydeevne forårsaget af ekstremt store filsamlinger i Studio-projekter eller -sessioner og for at sikre den bedst mulige samarbejdsoplevelse. Disse oplysninger er baseret på erfaringerne fra vores kundeserviceteams, der hver dag hjælper hundredtusindvis af Studio-brugere.