Bluebeam Revu eXtreme

Få mere gjort på kortere tid med eXtreme, som er den mest kraftfulde udgave af Revu. Her er de vigtigste funktioner, der adskiller den fra lignende produkter.

PDF-formularer

Generér automatisk formularer fra eksisterende PDF-indhold, og konverter scannede dokumenter til let søgbare og redigerbare PDF-filer.

Mængdelink

Sammenkæd nemt opmålingstotaler fra flere PDF-filer til Excel®-regneark til automatiske tilbudsberegninger ved hjælp af dine egne foruddefinerede formler og formater.

OCR (optisk tegngenkendelse)

Omdan let scannede PDF-filer til søgbare og valgbare tekstfiler.

Batch Link®

Forbind automatisk og hurtigt en hel gruppe sider eller dokumenter, og opnå nem navigation.

Batchmellemlæg

Sammenlign automatisk nye revisioner med deres tilsvarende aktuelle ark, og overfør alle markeringsdata.

Videos