Revu SharePoint-integration på serversiden

Gælder for:

• Alle versioner af Revu

Relevante produkter

Sharepoint
Internet Explorer

Aktivering af SharePoint-integration via Internet Explorer

Bluebeam Revu kan integreres i Internet Explorer-browseren, så en “Rediger”-indstilling vises i SharePoint®-rullemenuen. Dette kræver en ændring på din SharePoint-server, der er hostet lokalt.

Denne integration er kun understøttet i SharePoint 2007, 2010 og 2013.

Dette er en global ændring, som derfor ikke kan foretages på et enkelt sted.
  1. Download icpdf.gif icpdf.gif (højreklik > Gem link som), og tilføj den derefter til den korrekte mappe for den version af SharePoint, du bruger:
    • SharePoint 2013: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\15\TEMPLATE\IMAGES
    • SharePoint 2010: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\14\TEMPLATE\IMAGES
    • SharePoint 2007: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\12\TEMPLATE\IMAGES
  2. Naviger til den aktuelle sti for den version af SharePoint, som du bruger:
    • SharePoint 2013: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\15\TEMPLATE\XML\DOCICON.XML
    • SharePoint 2010: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\14\TEMPLATE\XML\DOCICON.XML
    • SharePoint 2007: %COMMONPROGRAMFILES%\Microsoft Shared\web server extensions\12\TEMPLATE\XML\DOCICON.XML
  3. Tilføj (eller erstat) følgende linje i filen DOCICON.XML:

<Mapping Key="pdf" Value="icpdf.gif" EditText="Bluebeam Revu" OpenControl="Revu.Launcher" />

4. Gem ændringen i DOCICON.XML, og genstart derefter IIS. Tjenesten skal genstartes, før SharePoint-brugere kan se ændringen.

Få adgang til SharePoint uden integration med Internet Explorer

Du kan også tjekke ind, tjekke ud og se filer fra et SharePoint-dokumentbibliotek direkte i Revu uden integration med Internet Explorer. For at aktivere den direkte integration i Revu:

Revu 21 og ældre:

1. Åbn Revu, og klik på Revu > Indstillinger , eller tryk på Ctrl+K.
  2. Klik på Grænseflade > File Access.

Revu 10 til Revu 2017.0.40:

Bemærk, at Microsoft ikke længere understøtter Windows 2000, XP og Vista. Hvis dit styresystem ikke understøttes af Microsoft, kan Bluebeam ikke understøtte din Revu-installation.
  1. Åbn Revu, og klik på Indstillinger revu-settings-32x32 > Indstillinger properties, eller tryk på Ctrl+K.
  2. Klik på File Access på listen til venstre.

Revu 8 og 9:

1. Åbn Revu, og klik på Rediger > Indstillinger eller tryk Ctrl+K.
  2. Klik på File Access på listen til venstre.

Her kan du tilføje SharePoint-loginoplysninger. For at oprette et login skal du klikke på Tilføj, vælge SharePoint på rullelisten og indtaste dit login-navn og din adgangskode. Revu kan også gemme loginoplysninger for at undertrykke eventuelle fremtidige prompter.

Bluebeam® Revu® kan integreres i Internet Explorer-browseren, så en “Rediger”-indstilling vises i SharePoint®-rullemenuen. Dette kræver en ændring på din SharePoint-server, der er hostet lokalt.

Opsætning

Revu 2019

Integrationer og plugins