Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam-abonnementer

Har du spørgsmål om vores nylige overgang til abonnement? Så er du havnet det rette sted. Vi tilbyder nu tre Bluebeam-abonnementer: Basics, Core og Complete med funktionalitet på desktop, web og iOS-mobil for at øge din produktivitet. Se siden Priser, hvis du vil vide mere om, hvad der er inkluderet i hvert enkelt abonnement.

Bluebeams pakker giver dig adgang til Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud på op til fem enheder ved hjælp af én konto.

Generelle spørgsmål

Hvad betyder Bluebeams skift til abonnement for mig?

Opgradering til abonnement giver Bluebeam mulighed for bedre at understøtte dit arbejde ved at levere større fleksibilitet, ro i sindet og lavere samlede ejeromkostninger (TCO). Dette omfatter muligheden for:

• Sikker adgang til dit arbejde hvor som helst, på kontoret eller på byggepladsen, gennem dit Bluebeam-ID (BBID).
  • Få hurtigt alle interessenter og teams opdateret med mere integrerede onboarding-muligheder og adgang til Bluebeam University uden ekstra omkostninger.
  • Gnidningsløst at administrere licenser på tværs af hele organisationen, hvilket reducerer de administrative omkostninger.

Klik her for at få mere at vide om vores abonnementer, og hvad de indeholder.

Kan jeg skifte til abonnement og fortsætte med at bruge en ældre version af Revu?

Vi anbefaler, at du skifter til Revu 21, der er den nyeste version, så hurtigt som muligt, så du kan udnytte de nyeste funktioner og få mest muligt ud af din investering i Bluebeam.

Når det er sagt, kan du vælge at bruge en ældre version af Revu – selv efter du er gået over til abonnement – for at minimere afbrydelser på dine aktive projekter.

Hvis du har Revu 20, vil du fortsat modtage opdateringer/programrettelser, som vi eventuelt frigiver for at afhjælpe kritiske fejl, men vi frigiver ikke nye produktfunktioner. Hvis du har Revu 2019 eller derunder, skal du læse Ofte stillede spørgsmål om EOL.

Se siden Priser, hvis du vil vide mere om abonnementerne.

På hvilke sprog er Bluebeam-produkter tilgængelige?

: amerikansk engelsk, britisk engelsk, svensk, dansk, finsk, norsk, hollandsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, koreansk og japansk.

Studio: Amerikansk engelsk, britisk engelsk, svensk, dansk, finsk, norsk, hollandsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, koreansk og japansk.

Bluebeam Cloud: amerikansk engelsk, australsk engelsk, britisk engelsk, svensk og tysk.

Løsninger fra Bluebeam

Hvad er Bluebeam Cloud?

Bluebeam Cloud er en ny samling af skybaserede løsninger, der problemfrit kan forbindes til dine dokumenter og værktøjssæt i Revu. Med Bluebeam Cloud kan du arbejde hvor som helst via web eller iOS-enheder. Markup Editor giver dig mulighed for nemt at kommentere og samarbejde på dine projektdokumenter, mens Field Tools effektivt lader dig administrere og spore dine arbejdsgange med besigtigelse, RFI’er og dokumenter til forelæggelse på farten.

Alle tre abonnementer giver adgang til Bluebeam Cloud. Se siden Priser, hvis du vil vide mere om, hvad der er inkluderet i hvert enkelt abonnement.
Hvilke Bluebeam Cloud-funktioner er inkluderet i hvert abonnement?

Læs denne artikel for at se en komplet liste over tilgængelige funktioner i Bluebeam Cloud afhængigt af abonnementet.

Kan jeg købe Revu 21 eller Bluebeam Cloud separat?

Alle abonnementer indeholder både og Bluebeam Cloud (web og mobil) for at tilbyde størst mulig værdi på kontoret og på byggepladsen.

Hvilke Revu-funktioner er inkluderet i hvert abonnement?
Basics Core Complete
Bluebeam Desktop | Revu 21
  • PDF-oprettelse og -redigering
  • Oprettelse og registrering af markeringer
  • Applikation og værktøjer kan tilpasses
  • Digitale signaturer og OCR
  • Grundlæggende opmålinger
  • Integration med SharePoint og ProjectWise
  • Samarbejde i realtid med Studio
  • Specialmarkeringer på PDF-filer i 2D og 3D
  • Avanceret dokumentnavigation
  • Sammenlign og overlejr dokumenter
  • Sammenlign flere tegningsrevisioner i batches
  • Værktøjer til mængdeberegning
  • Understøttelse af plugin i byggebranchen
  • Grundlæggende rapportering og brugerdefinerede statusser
  • Avancerede måleværktøjer, herunder volumen, vinkel og brugerdefinerede formler
  • Dynamisk udfyldning og mængdelink
  • Batchautomatisering, herunder Batch Link og Batchsignering og -stempel
  • Avanceret rapportering om markeringer fra flere dokumenter og områder
  • Scriptsprogskommandoer

Du kan sammenligne abonnementerne på siden Priser.

Hvis du vil vide mere om de specifikke funktioner fra , der findes i hvert abonnement, henviser vi til denne artikel.
Hvordan adskiller Bluebeam-abonnementer sig fra tidligere Revu-udgaver?

Revu vil ikke længere være tilgængelig i udgaverne Standard, CAD og eXtreme, som vi har tilbudt tidligere. Hvert abonnement indeholder forskellige niveauer af funktionalitet til Revu og Studio.

Basics indeholder ikke mulighed for at oprette nye Studio-projekter eller -sessioner.

Se siden Priser for at få en oversigt over alle funktioner.

Ligner abonnementet Complete Revu eXtreme med hensyn til Revu-funktionalitet?

Vores mest omfattende abonnementsplan, Complete, giver dig fuld adgang til den funktionalitet, du kender i Revu eXtreme – plus helt nye funktioner, der kan hjælpe dig med også at arbejde fra byggepladsen via web og mobil.

Hvad sker der med min virksomheds projektdata, der i øjeblikket er gemt i Studio (projekter og/eller sessioner)?

Dine nuværende projektdata i Studio vil fortsat være tilgængelige for dig, som de er i dag.

Alle dine Studio-data kan stadig tilgås via din valgte Studio-server (USA, Storbritannien, Australien, Tyskland eller Sverige).
Mine kunder har ikke Bluebeam Revu. Kan de se den, hvis jeg sender en fil til dem?

Ja! Ikke-abonnenter kan oprette et Bluebeam-ID, installere Revu 21 og logge på for at få adgang til Studio. I Studio har de begrænset adgang til farver og markeringsmuligheder – f.eks. skyer, billedforklaringer, linjer og pile.

Visningstilstand, som historisk set er blevet brugt af samarbejdspartnere uden en Revu-licens, vil ikke længere være tilgængelig i . Se denne artikel for at få mere at vide om at arbejde med Revu 21 uden et abonnement.

I Bluebeam Cloud kan abonnenter invitere samarbejdspartnere til at se filer og markeringer samt interagere med besigtigelser, RFI’er og dokumenter til forelæggelse via web.

Skal jeg logge på Revu 21 og Studio hver for sig?

Når du logger på Revu 21 med dit BBID, bliver du automatisk godkendt og behøver ikke at logge ind igen for at få adgang til Studio.

Du kan dog oprette et separat BBID-login kun til Studio. Klik her for at få mere at vide.
Er Studio Prime inkluderet i nogen af abonnementerne?

I øjeblikket er Studio Prime ikke inkluderet i noget abonnement. Vi vil dog fortsat understøtte Studio Prime.

Er tabletfunktionalitet tilgængelig med et Bluebeam-abonnement?

Med Bluebeam Cloud kan du kommentere og samarbejde om dine tegninger, uanset hvor du er, ved hjælp af enhver web- eller iOS-enhed, herunder tablets.

Licensering + overgang

Hvilke fakturerings- og kontraktmuligheder har vi?

Abonnementer sælges med årlig fakturering og 30 dages betalingsfrist.

En årlig kontrakt er påkrævet. Månedlig fakturering vil ikke være tilgængelig.
Vil I fortsætte med at tilbyde et samtidigt brugerabonnement, der ligner Open License (OL)?

Selvom vi ikke længere tilbyder en samtidig brugermodel, giver vores nye forenklede selvbetjeningslicenssystem dig mulighed for nemt at skifte enhed ved hjælp af dit Bluebeam-ID (BBID).

Med en licens med en navngiven bruger kan en enkelt bruger logge på Revu 21 og Bluebeam Cloud på op til fem enheder på samme tid.
Hvordan føjer jeg nye medarbejdere til min konto?

Hvis du vil føje nye medarbejdere til din konto, skal du gå til Bluebeam-webbutikken, logge på med dit Bluebeam-ID (BBID) og købe det ønskede antal abonnementer.

Hvis du har købt Bluebeam gennem en forhandler, skal du kontakte dem for at få hjælp.

Når du har købt flere brugerlicenser, kan du fordele dem til individuelle brugere via portalen til administration af Bluebeam-abonnement. Du kan få mere at vide i Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement.

Hvordan ved jeg, hvor mange licenser jeg har brug for?

Dette afhænger af, hvordan din organisation i øjeblikket bruger vores flagskibsløsninger (dvs. Revu og Studio), samt hvordan dine brugere anvender de nye løsninger (dvs. Bluebeam Cloud) og funktioner på virksomhedsniveau, som vi udruller med abonnementet.

Dit Bluebeam-team eller din Bluebeam-forhandler kan vejlede dig i en sikker overgang til abonnement.
Hvornår skal abonnementer fornys?

Hvis du har en forhandler, bedes du kontakte denne forhandler direkte med spørgsmål om din fornyelse.

Hvis du har en kontoadministrator, bedes du kontakte vedkommende direkte angående din fornyelse.

Hvis du ikke har en kontoadministrator eller en forhandler, fornyes dit abonnement automatisk på årsbasis. Din adgang vil fortsætte uafbrudt. Dit kreditkort vil dog ikke blive debiteret. 15-30 dage før din udløbsdato vil du modtage en e-mail fra bluebeam.com med titlen “Your Bluebeam Subscription Renewal Invoice,” med en vedhæftet PDF-faktura. Hvis du vælger at betale med kreditkort, skal du følge linket i fakturaen for at sende betalingen via et sikkert Stripe-link. Hvis betalingen ikke er foretaget inden for 30 dage, kontakter vi dig. Fortsat manglende betaling vil resultere i tab af adgang til dit abonnement.

Hvis du beslutter dig for ikke at forny dit abonnement efter et år, kan du stadig få adgang til dine projektdata (i Studio og Bluebeam Cloud) og har mulighed for at eksportere dem.

Skal vi udrulle abonnementer i hele virksomheden på samme tid?

Vi anbefaler på det kraftigste, at du udruller abonnementer i hele din organisation, så du lettere kan administrere alle dine licenser, samtidig med at du giver dine brugere de nyeste Bluebeam-løsninger.

Men hvis du ønsker det, kan du starte med først at udrulle abonnementer til en mindre gruppe af brugere til test og derefter fortsætte med at udvide brugen efter behov.

Min organisation/team er interesseret i et abonnement. Kan vi prøve det?

Ja! Du kan få adgang til vores mest omfattende abonnement, Complete, gratis i 30 dage her.

Uddannelse + onboarding

Hvis mit team er bekendt med en ældre version af Revu, skal de så have yderligere kurser?

Intet vil ændre sig for dine brugere, da de fortsat vil opleve Revu og Studio (projekter/sessioner), som de gør i dag. vil have samme brugergrænseflade som Revu 20, men nu skal brugerne logge ind for at få adgang til programmet.

Alle funktioner i Revu 21 er de samme, som du kender fra Revu 20, men de inkluderede funktioner i hvert abonnement er forskellige fra Revu Standard, CAD og eXtreme.

Overgangen til abonnement giver dog også en fantastisk mulighed for at standardisere kendskabet til Revu i hele din organisation for at sikre, at du får mest muligt ud af det.

Med et abonnement får du adgang til vores nye Bluebeam Cloud-løsninger og Bluebeam University. Forbedret, indbygget onboarding-materiale vil være tilgængeligt via web- og mobilapps – med yderligere ressourcer til teknisk support tilgængelige på vores hjemmeside.

Hvilke undervisningsmuligheder tilbyder Bluebeam?

Alle Bluebeam-abonnenter får adgang til Bluebeam University, som har omfattende undervisningsmateriale til Revu og Studio – uden ekstra omkostninger.

Vores Bluebeam Cloud-løsninger har indbyggede onboarding-vejledninger som en del af web- og mobilapp-oplevelsen, så man hurtigt kan komme i gang og lære om alt det, Bluebeam har at tilbyde.

Hvordan vil overgangen påvirke mine nuværende projekter, processer og arbejdsgange?

Efter opgradering til Revu 21 kan du forvente, at arbejdsgange/processer forbliver uændrede. Brugergrænsefladen vil være den samme, og der er ingen forskel i, hvordan funktionerne fungerer. Den primære forskel er, at du skal logge på Revu 21 med dit Bluebeam-ID (BBID) for at få adgang til dets funktioner.

Derudover, hvis du gerne vil udnytte Studio med det samme BBID, behøver du ikke logge ind på Studio igen, da du allerede er godkendt. Ellers er Studio-funktionaliteten også den samme.

Loginoplevelsen vil svare til værktøjer som Office365, hvor man forventes at skulle godkendes (logge ind) på tilbagevendende basis (f.eks. en gang om måneden).

Teknisk info + integrationer

Hvilke enheder og operativsystemer er kompatible med Bluebeam-løsningerne?
  • Bluebeam Revu 21: Windows Desktop
  • Bluebeam Cloud Markup Editor: Web og iOS
  • Bluebeam Cloud Field Tools: Web og iOS
Hvad med dem, der arbejder meget offline eller har brug for “byggepladslicenser”?

Revu 21 er kun tilgængelig som en del af loginoplevelsen for navngivne brugere i abonnementerne Basics, Core og Complete. Alle abonnenter skal logge ind, mens de er online, og vil have en 14-dages henstandsperiode, når de arbejder offline. Når denne periode udløber, skal man oprette forbindelse til internettet for at opdatere legitimationsoplysningerne.

Bluebeam har ikke planer om at indføre et login med navngivne brugere, der understøtter offlineadgang på ubestemt tid, og manuel registrering er ikke mulig med et login med navngivne brugere.

Se denne artikel for at få flere oplysninger om at arbejde offline med Revu 21.

Hvordan fungerer installationsprocessen for den næste version af Revu?

Installationsprocessen er den samme for som for ældre versioner, bortset fra at registrering ikke længere er påkrævet, efter at softwaren er installeret.

Installationspakken svarer til ældre versioner i størrelse og installationsoplevelse.

Revu 21 er kun tilgængelig for brugere med abonnement.
Hvad vil overgangen til abonnement betyde for vores IT-team?

Implementering af på brugernes computere er meget lig tidligere versioner – med den undtagelse, at registrering ikke længere er påkrævet.

For at drage fordel af det nye licensstyringssystem (LMS), der er tilgængeligt med abonnementerne, skal dit IT-team gerne udpege en organisationsadministrator, der kan logge ind på portalen til administration af Bluebeam-abonnement for at tildele abonnementslicenser til navngivne brugere. Dette kan gøres for flere samtidigt. Når en bruger har fået tildelt et abonnement, kan vedkommende logge på fra Revu og Bluebeam Cloud-løsninger hvor som helst ved hjælp af et enkelt ID (BBID).

Licenser til Revu 20 og ældre kan fortsat administreres via Bluebeam Gateway

Bluebeam Cloud fås kun med et abonnement, men kræver ingen implementering til weboplevelsen, da den kan tilgås via en browser. Dine brugere skal dog downloade mobilappen til deres enhed.

Det er ikke nødvendigt at registrere sig til Bluebeam Cloud-løsninger – de tilgås via Bluebeam-ID.
Er der nogen ændringer i MSI-installationen?

Med er der ingen større ændringer i MSI-implementeringsprocessen. Nogle af parametrene er dog ændret – hovedsageligt er serienummeret og produktnøglen blevet fjernet, da de ikke længere er relevante for licenser til navngivne brugere.

Hvad sker der med vores Studio Prime-integrationer?

Hvis du allerede bruger Studio Prime, vil eksisterende integrationer fortsat fungere i USA.

Imidlertid er API-understøttelse for BBDN og Studio Prime nu begrænset:

1. Ingen nye funktioner/opdateringer/forbedringer
  2. Ingen konsultation for brugerdefinerede integrationer
  3. Ingen fejlfinding for brugerdefinerede integrationer
Vores nye Bluebeam Marketplace viser eksisterende Studio Prime-integrationer, så du kan se, hvad der er tilgængeligt, og få direkte kontakt til partnere for at få mere at vide.
Vi godkender ikke længere nye kommercielle integrationer med Studio Prime eller nye medlemskaber af Bluebeam Developer Network (BBDN).

Sikkerhed

Hvor gemmes projektdata for Studio og Bluebeam Cloud?

Vi tilbyder i øjeblikket regional datalagring via servere i USA, Storbritannien, Australien, Tyskland og Sverige. Datalagring sker via Amazon Web Services (AWS).

Har du et spørgsmål, der ikke er besvaret under disse ofte stillede spørgsmål? Kontakt os.

Studio

Subscriptions