Revu fryser, når man tjekker en åben Studio-projektfil ud

Gælder:

• Revu 2017 og ældre

Problem

Du har åbnet et Studio-projektdokument i Revu 2017.x uden at tjekke det ud. Men Revu fryser, når du derefter forsøger at tjekke filen ud, mens den stadig er åben.

Årsag

Dette skyldes en uforenelighed mellem Revu 2017 og version 4.7.2 af Microsoft® .NET Framework.
Det kan være muligt at tilbageføre .NET Framework til en tidligere version, men det fraråder vi at gøre, da dette kan have en negativ effekt på andre .NET-afhængige programmer på dit system.

Løsning

Hvis din installation af Revu 2017.x bliver påvirket af dette problem, foreslår vi følgende løsninger:
Tjek filen ud, før du åbner den:
  1. Åbn Revu, og log på Studio-projektet.
  2. Find den fil, som du ønsker at tjekke ud.
  3. Højreklik på den, og vælg derefter Tjek ud.
  4. Åbn filen.
Aktivér Tjek ud ved åbning under Studio-indstillinger
  1. Åbn Revu, og tryk på Ctrl+K, eller gå til Indstillinger > Indstillinger.
  2. Vælg Studio i venstre rude af dialogboksen for Revu-indstillinger.
  3. Klik på afkrydsningsfeltet Tjek ud ved åbning i dialogboksens hovedafsnit.
  4. Klik på OK.
Herefter vil alle Studio-projektfiler automatisk blive tjekket ud, når de åbnes på din computer.