Konfiguration af musehjulet

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Musehjulet har to forskellige funktioner i Revu: zoom og rulning. Musehjulets standardfunktion afhænger af det aktive sidelayout, men kan ændres efter præference.

Skift af sidelayout

Dit sidelayout bestemmer musehjulets standardfunktion:

• Enkelt side (Ctrl+4) – Zoom
  • Fortløbende sider (Ctrl+5) – Rul
  • Side om side (Ctrl+6) – Zoom
  • Fortsat side om side (Ctrl+7) – Rul

Du skifter sidelayout ved at gå til menuen Visning og vælge en af ovenstående muligheder. Eller klik på det tilsvarende ikon i navigationslinjen.

Du kan skifte mellem zoom og rulning ved at holde Ctrl-tasten nede, mens du drejer på musehjulet. Så hvis musehjulet er i zoomtilstand, vil musehjulet rulle, når Ctrl holdes nede, og omvendt hvis musehjulet er i rulletilstand.

Indstilling af standardfunktion og layout

Sådan justerer du musehjulets funktionsmåde:

1. Klik på Revu > Indstillinger , eller brug tastaturgenvejen Ctrl+K.
  2. Klik på Generelt > Navigering.
  3. Klik på Forstør eller Rul på rullelisterne Enkeltsidetilstand og Kontinuerlig tilstand for at indstille den ønskede funktionsmåde for hver visning.

Sådan justerer du standardsidelayoutet:

1. Klik på fanen Dokument.
  2. Vælg den ønskede indstilling i rullemenuen Sidelayout. Indstillingen bestemmer, hvilket layout der aktiveres, når et nyt dokument åbnes.
    • Dokumentbaseret: Flersidede PDF-filer åbnes i fortløbende tilstand. Enkeltsidede PDF-filer åbnes i enkelt side-tilstand.
    • Automatisk registrering efter sidestørrelse – Sidelayoutet bestemmes ud fra sidestørrelsen: Sider med en længde under 14″ bruger indstillingen Fortsat, mens sider med en længde på 14″ og derover bruger indstillingen Enkelt side.
  3. Klik på OK.