Sådan aktiverer du Mængdelink

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Mængdelink hjælper dig med at oprette nøjagtige tilbudsberegninger og forbedre mængdeberegninger ved at overføre målingstotaler fra en lokal PDF til et Excel-regneark i realtid.

Hvis du har Revu 20 og ældre, skal du bruge Revu eXtreme for at aktivere Mængdelink. I Revu 21 skal du have et Bluebeam Complete-abonnement for at få adgang til denne funktion.

Sådan aktiveres Mængdelink:

1. Luk Excel, hvis det er åbent.
  2. Vælg Start, og indtast Bluebeam Administrator.
  3. Højreklik på Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  4. Fra fanen Plugins Microsoft Excel – Quantity Link – Revu 21 (eller din version af Revu).
  5. Vælg OK.

Sådan gør du

Revu 2019

Integrationer og plugins

Revu 20

Revu 21

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Relevante produkter

Revu eXtreme 2017
MicrosoftExcel 2010 og nyere

Problem:

Du vil gerne bruge Revus funktion Mængdelink, men du kan ikke se muligheden, når du højreklikker på en celle i Microsoft Excel.

Du skal bruge Microsoft Excel 2010-2016.

Løsning:

Mængdelink er muligvis ikke aktiveret endnu.

1. Luk Excel.
  2. Vælg Start , og indtast Bluebeam Administrator bluebeam gear icon.
  3. Højreklik på Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  4. På fanen Plugins skal du markere afkrydsningsfeltet for Microsoft Excel – Mængdelink.
  5. Klik på OK.
    Excel skal lukkes, for at ændringerne kan træde i kraft. Hvis Excel stadig er åbent, vises en dialogboks, der fortæller dig, at Excel skal lukkes, før du kan fortsætte. I dette tilfælde skal du lukke Excel og derefter klikke på Forsøg igen og OK for at anvende ændringerne.

Se dette selvstudie om Mængdelink , eller læs mere i hjælpeguiden.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Integrationer og plugins

Mængdelink hjælper dig med at oprette nøjagtige tilbudsberegninger og forbedre mængdeberegninger ved at overføre opmålingstotaler fra en lokal PDF til et Excel-regneark i realtid. Lær, hvordan du kommer i gang med at bruge denne funktion.