Ofte stillede spørgsmål om EOL

For at få adgang til Studio skal du have Revu version 20.2.15 eller nyere. Hvis du bruger Revu 20, kan du opgradere til den seneste opdatering. Ellers kan du gå til bluebeam.com/dk/pricing for at opgradere til den nyeste version af Revu 21 og fortsat sikre adgang til alle de nyeste funktioner. Har du problemer med at få adgang til Studio? Klik her for at finde ud af mere.

Denne artikel gælder for:

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 og ældre
  • Vu 2017 og ældre

Efter 28. juni 2023 understøtter Bluebeam ikke længere Revu 19 og ældre versioner.

Du kan få flere oplysninger om opgradering til den nyeste version af Revu ved at klikke her.

Definitioner og datoer for udgåede produkter

Datoerne i tabellen nedenfor gælder for følgende produkter i vores nuværende program for udgåede produkter:

Fase Beskrivelse Dato
Udløbsdato for opdateringer (EOD) Bluebeams produkt-/ingeniørteam vil ikke længere udstede programrettelser/opdateringer til det identificerede produkt fra en bestemt dato. Disse produkter har allerede nået deres udløbsdato for opdateringer.
Sidste salgsdato (EOS) Bluebeam ophører med at sælge angivne produkt/tjeneste fra en bestemt dato og vil ikke længere tillade tilføjelse af flere brugerlicenser eller nedgraderinger.
Udløbsdato for support Bluebeam vil ikke længere tilbyde teknisk support til det angivne produkt fra en bestemt dato. 28. juni 2023
Udgåede produkter (EOL) Studio-funktionaliteten vil ophøre med at fungere fra en bestemt dato, og vi kan ikke garantere succesfulde overførsler eller genregistrering af perpetual licence på grund af afhængigheder fra tredjeparter og produktets ikke-understøttede karakter. 28. juni 2023
Hvis du vil se en komplet liste over produkter, der nærmer sig eller allerede har nået deres udløbsdatoer, skal du gå til Bluebeam-support til udgåede produkter (EOL).

Generelle spørgsmål

Hvorfor vælger Bluebeam at lukke Revu 2019 og ældre ned?

Bluebeam investerer i ny infrastruktur og teknologi for at give vores brugere en bedre oplevelse. Efterhånden som vi flytter indsatsen for udvikling og investeringer mod denne fremtidsvision, kan vi ikke længere understøtte eller garantere integriteten af ældre versioner, især når de er afhængige af komponenter fra tredjeparter, der ikke længere understøttes af producenterne.

Hvorfor annoncerer Bluebeam sidste salgsdato nu, men venter mindst 12 måneder på den officielle udløbsdato?

Det er almindelig praksis at håndhæve sidste salgsdato før udløbsdatoen, og Bluebeam ønsker at sikre, at det kan opfylde sine forpligtelser i henhold til aktive aftaler, herunder opfyldelse af vedligeholdelse og garantier.

Hvorfor ændrede Bluebeam udløbsdatoen fra den 21. marts til den 28. juni?

Vores ingeniørteam fandt en måde at udvide levetiden af nogle vores teknologier på og dermed give vores brugere tre ekstra måneder, hvor de kan gå over til vores nyere produkter. Vi har dog stadig problemer med de ældre platforme, som gør det umuligt at flytte datoen igen.

Efter 28. juni 2023 understøttes visse licenskomponenter, der anvendes i Revu 2019 og ældre, ikke længere af producenterne. Som følge heraf kan vi ikke længere understøtte disse ældre versioner.

Hvordan opgraderer jeg til en aktuel version af Revu?

Hvis du vil opgradere til et Revu 21-abonnement uden en kontoadministrator eller forhandler, skal du klikke her.

Spørgsmål vedr. Revu 2019 og ældre

Vil Bluebeam fortsætte med at yde support til Revu 20?

Ja. Selvom Revu 20 har sidste salgsdato (EOS) den 20. september 2023, yder vi fortsat support. Hvis/når Revu 20 bliver en del af vores program for udgåede produkter, informerer vi om det på forhånd (mindst 12 måneder før udløbsdatoen), så kunderne har tid til at planlægge.

Hvordan ved jeg, hvilken version af Revu jeg bruger?

Se denne artikel for at finde ud af, hvordan du tjekker din version af Revu.

Skal jeg flytte til Revu 20 eller Revu 21?

Vi opfordrer alle kunder – både nye og eksisterende – til at opgradere til Revu 21, så du kan maksimere din produktivitet med vores nyeste abonnementsbaserede løsning til computere, hvor du blandt andet får:

• Nemmere adgang til dit arbejde — herunder markeringer, tool chests og dokumenter – fra byggepladsen, traileren og dit hjem
  • Mere mobilitet med en problemfri forbindelse til vores nye pakke af skybaserede løsninger, Bluebeam Cloud
  • Større fleksibilitet med Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud, som er tilgængelig på op til fem enheder med en enkelt abonnementskonto
  • Adgang til større sikkerhed med introduktionen af enkeltlogon (SSO)

Du kan få flere oplysninger om opgradering til Revu 21 ved at klikke her.

Kan jeg tilføje flere brugerlicenser til min nuværende licens til Revu 2019 eller ældre?

Nej, Revu 2019 og ældre har officielt sidste salgsdato (EOS) fra og med . Men hvis du har Revu 20 og en aktiv vedligeholdelsesaftale, har du indtil den 30. september 2023 til at købe yderligere brugerlicenser, før Revu 20 når sidste salgsdato.

Kan jeg stadig købe ældre versioner af Revu efter sidste salgsdato?

Nej. Efter vil den eneste mulighed være at opgradere til en understøttet version af Revu. Efter den 30. september 2023 når Revu 20 sidste slagsdato (EOS). Den eneste mulighed vil være at købe eller opgradere til Revu 21.

Se denne artikel for at få flere oplysninger om understøttede produkter/versioner og supportniveauer.
Hvis jeg skal opgradere, hvordan kan jeg så finde ud af, om Revu 21 vil understøtte mit nuværende operativsystem?

Se Revu 21 kompatibilitet og systemkrav for at få mere information.

Vi bruger en ældre version af tredjepartssoftware (f.eks. Windows, AutoCAD, Revit, SolidWorks), som ikke er kompatibel med Revu 21, så jeg har brug for den ældre version af Revu.

Vi anbefaler, at du opgraderer til kompatible versioner af alle softwarepakker for at sikre, at dine arbejdsgange er fuldt understøttede. Men hvis du vælger at beholde en ældre version af Revu, der er kompatibel med ældre software, som du kører, skal du huske på, at efter udløbsdatoen (28. juni 2023) vil du ikke længere have mulighed for at administrere din licens, og du mister adgangen til Studio.

Hvis jeg vælger ikke at opgradere, vil jeg så stadig kunne bruge Revu 2019 eller ældre?

Efter udløbsdatoen (28. juni 2023) kan ældre versioner af Revu, der bruger en Perpetual license eller Enterprise license, stadig fungere, men Bluebeam kan ikke garantere, at de vil fungere uden problemer. Teknisk support og adgang til Studio-funktionaliteten vil ikke længere være tilgængelig for disse versioner.

Jeg arbejder i en stor virksomhed. Hvordan kan jeg finde ud af, hvem administratoren/ejeren er for min Revu-licens?

Vi foreslår, at du kontakter din IT-afdeling, da de højst sandsynligt er ejeren af din softwarelicens.

Påvirkes Revu til iPad af dette?

Nej, Revu til iPad er ikke berørt.

Jeg er vant til den klassiske brugergrænseflade fra ældre versioner af Revu. Hvordan kan jeg få mere at vide om den nyeste brugergrænseflade?

Selvom brugergrænsefladen ændrede sig en del med Revu 2018, har vores brugere fundet ud af, at efter en lille smule tilvænning er den opdaterede grænseflade faktisk nemmere at navigere i og giver hurtigere arbejdsgange på grund af færre klik og mere plads til deres dokumenter. Hvis du har brug for hjælp til at tilpasse dig den nye brugergrænseflade, indeholder Revu 20 og nyere adskillige nyttige selvstudier i appen, og vores supportwebsted indeholder også nyttige artikler, der kan hjælpe med din overgang:

Spørgsmål vedrørende Studio

Bliver Studio-funktionaliteten standset?

Nej, det er det ikke. Faktisk investerer Bluebeam i en opdateret, avanceret platform til Studio, som vil give et meget mere pålideligt miljø for vores brugere. Desværre kan den originale platform, der trofast har tjent vores Studio-brugere indtil nu, ikke fortsætte med at vokse og samtidig give den pålidelighed og funktionalitet, som vil være mest effektiv for vores brugere i fremtiden. Studio-platformen vil derfor blive moderniseret og opdateret. Denne opgraderede platform bliver integreret i Revu 20.2, Revu 21 og fremtidige udgivelser. Revu 20.1.15 og ældre understøttes desværre ikke til brugmed Studio.

Påvirker dette alle Studio-servere i alle regioner?

Ja.

Bliver Studio Prime eller Studio Enterprise berørt af dette?

Support til Studio Prime vil ikke blive påvirket af denne tidsplan. Der kræves dog en version af Revu 20 eller nyere for at få adgang til Studio gennem Revu efter 28. juni 2023.

Studio Enterprise-brugere med Revu 2019 og ældre mister ikke Studio-funktionalitet, da de ikke har adgang til vores skybaserede Studio-servere. For at sikre problemfri drift og fortsat support anbefaler vi dog at opgradere til den nyeste version.

Muligheden for at registrere/genregistrere disse licenser kan fortsat fungere, men kan ikke garanteres efter 28. juni 2023 på grund af afhængigheder fra tredjeparter, og at disse nedlukkede versioner ikke understøttes.
Hvis jeg ikke opgraderer til en understøttet version af Revu, hvad sker der så med mine Studio-sessioner/-projekter efter udløbsdatoen?

Alle Studio-data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores nuværende dataopbevaringspolitik. Efter 180 dages inaktivitet vil en session blive slettet permanent fra Bluebeams servere. På et hvilket som helst tidspunkt før den sidste rydning kan du logge ind på Studio ved hjælp af en understøttet version af Revu og downloade alle de filer, du har gemt der.

Studio-projekter markeres aldrig til arkivering eller sletning og kan kun slettes af projektets ejer eller en bruger med fuld kontroltilladelse. Hvis et Studio-projekt slettes, forbliver det genopretteligt i op til 120 dage. Efter 120 dage slettes projektet permanent fra serveren.

Hvordan kan jeg få adgang til Studio efter 28. juni 2023?

Opgrader til den nyeste version før sidste salgsdato (EOS) for at bevare adgangen til Studio-data uden at skulle lave en backup af dine sessioner eller projekter. Hvis du ikke er klar til at opgradere, kan du starte en gratis 30-dages prøveversion af Revu 21 med midlertidig adgang til Studio, mens du beslutter dig for dine næste skridt.

Har du et spørgsmål, der ikke er besvaret under disse ofte stillede spørgsmål? Kontakt os.

Sådan gør du

Meddelelser

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Udgåede produkter

Tidligere versioner

Installation

Få mere at vide om vigtige udløbsdatoer, og hvordan du bibeholder uafbrudt adgang til Revu og Studio i vores ofte stillede spørgsmål om udgåede produkter.