Ofte stillede spørgsmål om EOL

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 og ældre
  • Vu 2017 og ældre
  • Bluebeam Drawings

Bluebeam bygger til en bedre fremtid ved at investere i ny teknologi og produktforbedringer for at imødekomme branchens hårdeste udfordringer. Mens vi fortsætter med at investere i fremtiden, kommer der et tidspunkt, hvor vi ikke længere kan understøtte eller garantere integriteten af ældre versioner.

Med det i tankerne har vi et sæt produkter, som vi ikke længere vil understøtte efter den 21. marts 2023. Hvis du vil lære mere om udrulningen af dette program for udgåede produkter, og hvordan dette vil påvirke brugere som dig, skal du se tabellen og de ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Definitioner og datoer for udgåede produkter

Datoerne i tabellen nedenfor gælder for følgende produkter i vores nuværende udrulning af udgåede produkter:

Fase Beskrivelse Dato
Udløbsdato for opdateringer (EOD) Bluebeams produkt-/ingeniørteam vil ikke længere udstede programrettelser/opdateringer til det identificerede produkt fra en bestemt dato. Alle produkter i denne programudgivelse for udgåede produkter har allerede nået deres udløbsdato for opdateringer.
Sidste salgsdato (EOS) Bluebeam ophører med at sælge angivne produkt/tjeneste fra en bestemt dato og vil ikke længere tillade tilføjelse af flere brugerlicenser. 22. marts 2022
Udløbsdato for support Bluebeam vil ikke længere tilbyde teknisk support til det angivne produkt fra en bestemt dato. 21. marts 2023 eller 12 måneder efter udløbsdatoen
Udgåede produkter (EOL) Berørt slutbrugeradgang til Studio og andre skybaserede tjenester stopper med at fungere fra en bestemt dato. Perpetual licences kan ikke længere nedgraderes, overføres eller genregistreres for det identificerede produkt. 21. marts 2023 eller 12 måneder efter udløbsdatoen
Hvis du vil se en komplet liste over produkter, der nærmer sig eller allerede har nået deres udløbsdatoer, skal du gå til Bluebeam-support til udgåede produkter (EOL).

Spørgsmål om EOL

Hvorfor indfører Bluebeam dette program for udgåede produkter?

Bluebeam investerer i ny infrastruktur og teknologi med en vision om at levere en fuldstændig sky- og datacentreret portefølje. Da vi skifter til at fokusere udviklingsindsatsen og investeringer i overensstemmelse med vores fremtidige vision, kan vi ikke længere yde support til eller garantere integriteten af ældre versioner.

Hvorfor annoncerer Bluebeam sidste salgsdato nu, men venter mindst 12 måneder på den officielle udløbsdato?

Det er almindelig praksis at håndhæve sidste salgsdato før udløbsdatoen, og Bluebeam ønsker at sikre, at det kan opfylde sine forpligtelser i henhold til aktive aftaler, herunder opfyldelse af vedligeholdelse og garantier.

Vil Bluebeam fortsætte med at yde support til Revu 20?

Vi forventer at fortsætte med at yde support til Revu 20 til midten af 2024. Hvis/når Revu 20 bliver en del af Bluebeams program for udgåede produkter, vil dette blive passende meddelt mindst 12 måneder i forvejen.

Hvordan ved jeg, hvilken version af Revu jeg bruger?

Se denne artikel for at finde ud af, hvordan du tjekker din version af Revu.

Skal jeg flytte til Revu 20 eller vente på den næste version?

Hvis du er ny kunde, opfordrer vi dig til at komme i gang med Revu nu, så du kan maksimere din produktivitet med vores førsteklasses løsning til projekteffektivitet og samarbejde. Hvis du tilføjer vedligeholdelse til dit køb af Revu, er du berettiget til en gratis opgradering til den seneste version, når den udgives i midten af ​​2022.

Hvis du er en eksisterende kunde, opfordrer vi dig til at opgradere til den næste version af Revu, som vil være tilgængelig i midten af ​​2022, for at få mest muligt ud af vores løsninger. Med den kommende version får du:

• Nemmere adgang til dit arbejde, herunder markeringer, Tool Chests og dokumenter fra byggepladsen, traileren og i dit hjem
  • Mere mobilitet med en problemfri forbindelse til vores nye skybaserede løsninger
  • Adgang til større sikkerhed med introduktionen af enkeltlogon (SSO)
Hvis jeg køber/har Revu 20, kan jeg så nedgradere min licens til en tidligere version?

Du kan nedgradere din eksisterende licens til enhver version ældre end Revu 20 indtil den officielle sidste salgsdato (EOS) (22. marts 2022).

Kan jeg tilføje flere brugerlicenser til min nuværende licens til Revu 2019 eller ældre?

Du kan føje flere brugerlicenser til din eksisterende licens til Revu 2019 eller ældre indtil den officielle sidste salgsdato (22. marts 2022). Derefter kan nye brugerlicenser kun tilføjes til understøttede Revu-licenser (dvs. Revu 20 og nyere).

Kan jeg flytte brugerlicenser på Revu 2019 eller ældre efter sidste salgsdato?

Du kan flytte eksisterende brugerlicenser til forskellige enheder indtil udløbsdatoen (21. marts 2023).

Hvordan ved jeg, om jeg har vedligeholdelse og/eller om jeg er berettiget til en gratis opgradering?

Denne side giver dig mulighed for at tjekke status for din licens og guide dig gennem processen.

Hvad hvis jeg har et ældre produkt med vedligeholdelse, der varer til efter udløbsdatoen?

Du vil kunne opdatere til en understøttet version af softwaren uden omkostninger.

Hvad er processen for at opgradere min version?
  • Kunder med vedligeholdelse kan opgradere disse brugerlicenser ved at følge standardprocesserne.
  • Kunder uden vedligeholdelse skal købe en betalt opgradering via de normale kanaler: Webbutik, telefonbestilling eller indkøbsordre.
Hvis jeg vælger ikke at opgradere, vil jeg så stadig kunne bruge Revu 2019 eller ældre?

Efter udløbsdatoen kan ældre versioner af Revu, der bruger en Perpetual License eller Enterprise License, stadig fungere, men Bluebeam tilbyder ikke længere teknisk support til disse versioner og kan ikke garantere, at de vil fungere uden problemer.

Jeg bruger i øjeblikket Bluebeam Drawings. Hvilke muligheder har jeg nu, hvor produktet udgår?
  • Du kan bruge vores app Revu til iPad til nemt at se og markere dokumenter samt samarbejde med projektets interessenter. Klik her for at få mere at vide.
  • Senere i år vil vi introducere en række nye cloud-baserede løsninger, der giver dig adgang til, markerer og fuldfører hele arbejdsgange på farten. Følg med for opdateringer og meddelelser!
Påvirker dette alle Studio-servere i alle regioner?

Ja.

Påvirkes Revu til iPad af dette?

Support til iPad vil ikke blive påvirket af denne tidsplan.

Bliver Studio Prime eller Studio Enterprise berørt af dette?

Support til Studio Prime vil ikke blive påvirket af denne tidsplan, men en version af Revu 20 eller nyere vil være påkrævet for at få adgang til Studio gennem Revu efter den 21. marts 2023.

Studio Enterprise-brugere med ældre versioner af Revu mister ikke Studio-funktionalitet, da de ikke har adgang til Bluebeams skybaserede produkter. Brugere af Studio Enterprise med en Perpetual license eller Enterprise license mister ikke adgang, før de skal registrere/genregistrere deres brugerlicenser til 2019 og ældre.

Brugere med Open License vil dog ikke længere have adgang efter udløbsdatoen.
Jeg er vant til den klassiske brugergrænseflade fra ældre versioner af Revu. Hvordan kan jeg få mere at vide om den nyeste brugergrænseflade?

Selvom brugergrænsefladen ændrede sig en del med Revu 2018, har vores brugere fundet ud af, at efter en lille smule justering er den opdaterede grænseflade faktisk nemmere at navigere med hurtigere arbejdsgange på grund af færre klik og mere plads til deres dokumenter. Hvis du har brug for hjælp til at tilpasse dig den nye brugergrænseflade, indeholder Revu 20 adskillige nyttige selvstudier i appen, og vores supportwebsted indeholder også nyttige artikler, der kan hjælpe med din overgang:

Hvad er de specifikke købsmuligheder for kunder, der forsøger at købe en ældre version efter sidste salgsdato?

Efter 22. marts 2022 vil den eneste mulighed være at opgradere til en understøttet version af Revu.

Se denne artikel for at få flere oplysninger om understøttede produkter/versioner og supportniveauer.
Hvis jeg skal opgradere, hvordan kan jeg så finde ud af, om Revu 20 vil understøtte mit nuværende operativsystem?

Se Revu 20 kompatibilitet og systemkrav for at få mere information.

Hvis jeg ikke opgraderer til en understøttet version af Revu, hvad sker der så med mine Studio-sessioner/-projekter efter udløbsdatoen?

Alle Studio-data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores nuværende dataopbevaringspolitik. Efter 180 dages inaktivitet vil en session blive slettet permanent fra Bluebeams servere. På et hvilket som helst tidspunkt før den sidste rydning kan du logge ind på Studio ved hjælp af en understøttet version af Revu og downloade alle de filer, du har gemt der.

Studio-projekter markeres aldrig til arkivering eller sletning og kan kun slettes af projektets ejer eller en bruger med fuld kontroltilladelse. Hvis du er ejeren af et slettet Studio-projekt, kan det gendannes i op til 120 dage. Efter 120 dage slettes projektet permanent fra serveren.

Vi bruger en ældre version af ekstern software (f.eks. Windows, AutoCAD, Revit, SolidWorks), som ikke er kompatibel med Revu 20, så jeg har brug for den ældre version af Revu.

Vi anbefaler, at du opgraderer til kompatible versioner af alle softwarepakker for at sikre, at dine arbejdsgange er fuldt understøttede. Men hvis du vælger at beholde en ældre version af Revu, der er kompatibel med ældre software, som du kører, skal du huske på, at efter udløbsdatoen vil du ikke længere have mulighed for at administrere din licens, og du mister adgangen til Studio.

Jeg arbejder i en stor virksomhed. Hvordan kan jeg finde ud af, hvem administratoren/ejeren er for min Revu-licens?

Vi foreslår, at du kontakter din it-afdeling, da de højst sandsynligt er ejeren af din softwarelicens.

Hvad er vejen fremad for en bruger af Vu 2017 eller ældre?

Studio-samarbejdspartnere uden Revu-licens kan få funktionaliteten i Vu til at få adgang til sessioner eller projekter ved at downloade Revu 20 og køre programmet i visningstilstand. Se Visningstilstand vs. annotationstilstand for at få mere at vide.

Har du et spørgsmål, der ikke er besvaret under disse ofte stillede spørgsmål? Kontakt os.

Sådan gør du

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Udgåede produkter

Fra tidligere versioner

Revu 2019 og ældre versioner nærmer sig deres udløbsdato og vil officielt være udgået fra den 1. marts 2023. Få mere at vide om vigtige datoer, og hvordan du bibeholder uafbrudt adgang til Revu og Studio i vores ofte stillede spørgsmål om vores program for udgåede produkter.