Ofte stillede spørgsmål om EOL

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 og ældre
  • Vu 2017 og ældre
  • Bluebeam Drawings
Bluebeam skifter Revu fra licens- og vedligeholdelsesmodellen til en abonnementsmodel. Du kan få mere at vide i Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam-abonnementer.

Bluebeam bygger til en bedre fremtid ved at investere i ny teknologi og produktforbedringer for at imødekomme branchens hårdeste udfordringer. Mens vi fortsætter med at investere i fremtiden, kommer der et tidspunkt, hvor vi ikke længere kan understøtte eller garantere integriteten af ældre versioner.

Med det i tankerne har vi et sæt produkter, som vi ikke længere vil understøtte efter 21. marts 2023. Hvis du vil vide mere om udrulningen af dette program for udgåede produkter (EOL), og hvordan dette vil påvirke brugere som dig, skal du se tabellen og de ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Hvis du bruger en ældre version af Revu, kan du opgradere din licens til den nyeste version gratis, hvis du har aktiv vedligeholdelse, eller du kan købe en opgradering via webbutikken, telefonordre eller indkøbsordre. Kontakt os for at få et tilbud på opgradering.

Definitioner og datoer for udgåede produkter

Datoerne i tabellen nedenfor gælder for følgende produkter i vores nuværende udrulning af udgåede produkter:

Fase Beskrivelse Dato
Udløbsdato for opdateringer (EOD) Bluebeams produkt-/ingeniørteam vil ikke længere udstede programrettelser/opdateringer til det identificerede produkt fra en bestemt dato. Alle produkter i denne programudgivelse for udgåede produkter har allerede nået deres udløbsdato for opdateringer.
Sidste salgsdato (EOS) Bluebeam ophører med at sælge angivne produkt/tjeneste fra en bestemt dato og vil ikke længere tillade tilføjelse af flere brugerlicenser eller nedgraderinger. 22. marts 2022
Udløbsdato for support Bluebeam vil ikke længere tilbyde teknisk support til det angivne produkt fra en bestemt dato. 21. marts 2023, eller 12 måneder efter sidste salgsdato (EOS)
Udgåede produkter (EOL) Adgang til Studio og andre skybaserede tjenester stopper med at fungere fra en bestemt dato for berørte slutbrugere. Perpetual licenses kan ikke længere overføres eller genregistreres for det produkt. 21. marts 2023, eller 12 måneder efter sidste salgsdato (EOS)
Hvis du vil se en komplet liste over produkter, der nærmer sig eller allerede har nået deres udløbsdatoer, skal du gå til Bluebeam-support til udgåede produkter (EOL).

Spørgsmål om EOL

Hvorfor indfører Bluebeam dette program for udgåede produkter?

Bluebeam investerer i ny infrastruktur og teknologi med en vision om at levere en fuldstændig sky- og datacentreret portefølje. Da vi skifter til at fokusere udviklingsindsatsen og investeringer i overensstemmelse med vores fremtidige vision, kan vi ikke længere yde support til eller garantere integriteten af ældre versioner.

Hvorfor annoncerer Bluebeam sidste salgsdato nu, men venter mindst 12 måneder på den officielle udløbsdato?

Det er almindelig praksis at håndhæve sidste salgsdato før udløbsdatoen, og Bluebeam ønsker at sikre, at det kan opfylde sine forpligtelser i henhold til aktive aftaler, herunder opfyldelse af vedligeholdelse og garantier.

Hvad er processen for at opgradere min version?
  • Kunder med vedligeholdelse kan opgradere disse brugerlicenser ved at følge standardprocesserne.
  • Kunder uden vedligeholdelsesaftale kan købe en opgradering via de normale kanaler: webbutik, telefonordre eller indkøbsordre. Kontakt os for at få et tilbud på opgradering.
Vil Bluebeam fortsætte med at yde support til Revu 20?

Vi forventer at fortsætte med at yde support til Revu 20 til midten af 2024. Hvis/når Revu 20 bliver en del af Bluebeams program for udgåede produkter, vil dette blive passende meddelt mindst 12 måneder i forvejen.

Hvordan ved jeg, hvilken version af Revu jeg bruger?

Se denne artikel for at finde ud af, hvordan du tjekker din version af Revu.

Skal jeg flytte til Revu 20 eller vente på den næste version?

Hvis du er en ny kunde, opfordrer vi dig til at komme i gang med Revu 21 nu, så du kan maksimere din produktivitet med vores nyeste abonnementsbaserede løsning til PC, som tilbyder:

• Nemmere adgang til dit arbejde — herunder markeringer, Tool Chests og dokumenter – fra byggepladsen, traileren og dit hjem
  • Mere mobilitet med en problemfri forbindelse til vores nye pakke af skybaserede løsninger, Bluebeam Cloud
  • Større fleksibilitet med Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud, som er tilgængelig på op til 3 enheder med en enkelt abonnementskonto
  • Adgang til større sikkerhed med introduktionen af enkeltlogon (SSO)

Du kan få flere oplysninger om Bluebeams pakker ved at klikke her.

Hvis du er en eksisterende kunde, opfordrer vi dig til at opgradere til Revu 21. Læs denne artikel for at få mere at vide.

Hvis jeg køber/har Revu 20, kan jeg så nedgradere min licens til en tidligere version?

Fra og med 22. marts 2022 har Revu 2019 og ældre sidste salgsdato, så nedgraderinger til disse versioner er ikke længere tilgængelige.

Kan jeg tilføje flere brugerlicenser til min nuværende licens til Revu 2019 eller ældre?

Revu 2019 og ældre har officielt sidste salgsdato (EOS) fra og med 22. marts 2022. Nu kan nye brugerlicenser kun føjes til understøttede Revu-licenser (dvs. Revu 20 eller Revu 21).

Kan jeg flytte brugerlicenser på Revu 2019 eller ældre efter sidste salgsdato?

Du kan flytte eksisterende brugerlicenser til forskellige enheder indtil udløbsdatoen (21. marts 2023).

Hvad hvis jeg har et ældre produkt med vedligeholdelse, der varer til efter udløbsdatoen?

Du vil kunne opgradere til en understøttet version af softwaren uden omkostninger.

Hvis jeg vælger ikke at opgradere, vil jeg så stadig kunne bruge Revu 2019 eller ældre?

Efter udløbsdatoen kan ældre versioner af Revu, der bruger en Perpetual license eller Enterprise license, stadig fungere, men Bluebeam kan ikke garantere, at de vil fungere uden problemer. Teknisk support og adgang til Studio-funktionaliteten vil ikke længere være tilgængelig for disse versioner.

Bliver Studio-funktionaliteten standset?

Nej, det gør den ikke. Faktisk investerer Bluebeam i en opdateret, avanceret platform til Studio, som vil give et meget mere pålideligt miljø for vores brugere. Desværre kan den originale platform, der trofast har tjent vores Studio-brugere indtil nu, ikke fortsætte med at vokse og samtidig give den pålidelighed og funktionalitet, som vil være mest effektiv for vores brugere i fremtiden, så den vil blive nedlagt efter 21. marts 2023. Den vil blive erstattet med en ny Studio-platform, som bliver integreret i Revu 20 og fremtidige udgivelser.

Jeg bruger i øjeblikket Bluebeam Drawings. Hvilke muligheder har jeg nu, hvor produktet udgår?
  • Du kan bruge vores app Revu til iPad til nemt at se og markere dokumenter samt samarbejde med projektets interessenter. Klik her for at få mere at vide.
  • Prøv Bluebeam Cloud, vores nye abonnementsbaserede web-/mobilløsning, der gør tegninger, markeringer og kommentarer tilgængelige fra en browser eller iOS-app. Klik her for at tilmelde dig en gratis prøveperiode.
Påvirker dette alle Studio-servere i alle regioner?

Ja.

Påvirkes Revu til iPad af dette?

Support til iPad vil ikke blive påvirket af denne tidsplan.

Bliver Studio Prime eller Studio Enterprise berørt af dette?

Support til Studio Prime vil ikke blive påvirket af denne tidsplan. Der kræves dog en version af Revu 20 eller nyere for at få adgang til Studio gennem Revu efter 21. marts 2023.

Studio Enterprise-brugere med ældre versioner af Revu mister ikke Studio-funktionalitet, da de ikke har adgang til Bluebeams skybaserede produkter. Brugere af Studio Enterprise med en Perpetual license eller Enterprise license mister ikke adgang, før de skal registrere/genregistrere deres brugerlicenser til 2019 og ældre.

Alle brugere med Open license skal dog opdatere til Revu 20 eller nyere for at fortsætte arbejdet efter udløbsdatoen.
Jeg er vant til den klassiske brugergrænseflade fra ældre versioner af Revu. Hvordan kan jeg få mere at vide om den nyeste brugergrænseflade?

Selvom brugergrænsefladen ændrede sig en del med Revu 2018, har vores brugere fundet ud af, at efter en lille smule justering er den opdaterede grænseflade faktisk nemmere at navigere med hurtigere arbejdsgange på grund af færre klik og mere plads til deres dokumenter. Hvis du har brug for hjælp til at tilpasse dig den nye brugergrænseflade, indeholder Revu 20 adskillige nyttige selvstudier i appen, og vores supportwebsted indeholder også nyttige artikler, der kan hjælpe med din overgang:

Hvad er de specifikke købsmuligheder for kunder, der forsøger at købe en ældre version efter sidste salgsdato?

Efter 22. marts 2022 vil den eneste mulighed være at opgradere til en understøttet version af Revu.

Se denne artikel for at få flere oplysninger om understøttede produkter/versioner og supportniveauer.
Hvis jeg skal opgradere, hvordan kan jeg så finde ud af, om Revu 21 vil understøtte mit nuværende operativsystem?

Se Revu 21 kompatibilitet og systemkrav for at få mere information.

Hvis jeg ikke opgraderer til en understøttet version af Revu, hvad sker der så med mine Studio-sessioner/-projekter efter udløbsdatoen?

Alle Studio-data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores nuværende dataopbevaringspolitik. Efter 180 dages inaktivitet vil en session blive slettet permanent fra Bluebeams servere. På et hvilket som helst tidspunkt før den sidste rydning kan du logge ind på Studio ved hjælp af en understøttet version af Revu og downloade alle de filer, du har gemt der.

Studio-projekter markeres aldrig til arkivering eller sletning og kan kun slettes af projektets ejer eller en bruger med fuld kontroltilladelse. Hvis du er ejeren af et slettet Studio-projekt, kan det gendannes i op til 120 dage. Efter 120 dage slettes projektet permanent fra serveren.

Vi bruger en ældre version af tredjepartssoftware (f.eks. Windows, AutoCAD, Revit, SolidWorks), som ikke er kompatibel med Revu 21, så jeg har brug for den ældre version af Revu.

Vi anbefaler, at du opgraderer til kompatible versioner af alle softwarepakker for at sikre, at dine arbejdsgange er fuldt understøttede. Men hvis du vælger at beholde en ældre version af Revu, der er kompatibel med ældre software, som du kører, skal du huske på, at efter udløbsdatoen vil du ikke længere have mulighed for at administrere din licens, og du mister adgangen til Studio.

Jeg arbejder i en stor virksomhed. Hvordan kan jeg finde ud af, hvem administratoren/ejeren er for min Revu-licens?

Vi foreslår, at du kontakter din it-afdeling, da de højst sandsynligt er ejeren af din softwarelicens.

Hvad er vejen fremad for en bruger af Vu 2017 eller ældre?

Studio-samarbejdspartnere uden Revu-licens kan få funktionaliteten i Vu til at få adgang til sessioner eller projekter ved at downloade Revu 20 og køre programmet i visningstilstand. Se Visningstilstand vs. annotationstilstand for at få mere at vide.

Har du et spørgsmål, der ikke er besvaret under disse ofte stillede spørgsmål? Kontakt os.

Sådan gør du

Meddelelser

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Drawings

Udgåede produkter

Fra tidligere versioner

Installation

Få mere at vide om vigtige sidste salgsdatoer, og hvordan du bibeholder uafbrudt adgang til Revu og Studio i vores ofte stillede spørgsmål om udgåede produkter.