Fejl: "Der kræves en bekræftet e-mailadresse for at logge på. Der er fremsendt en ny e-mail til godkendelse."

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Når du forsøger at logge ind på Studio eller deltage i en session/et projekt, vises følgende fejlmeddelelse:

Der kræves en gyldig e-mailadresse for at logge på. Der er fremsendt en ny e-mail til godkendelse.

Årsag

Det er over syv dage siden, du oprettede dit Bluebeam-ID (BBID), og din konto blev aldrig bekræftet via linket i e-mailen til bekræftelse af din konto.

Løsning

Nulstil din adgangskode for at bekræfte din BBID-konto. Dette genererer et nyt valideringslink og en ny e-mail.

1. Gå til status.bluebeam.com.
  2. Indtast din BBID-mailadresse på fanen Log ind.
  3. Vælg Har du brug for hjælp til at logge på?
  4. Vælg Har du glemt din adgangskode?
  5. Under Nulstil adgangskode skal du indtaste din BBID-mailadresse igen.
  6. Vælg Send instruktioner til nulstilling.
  7. Kontrollér e-mailadressen, og nulstil din adgangskode.

Tjek din mailbesked fra Bluebeam

8. Når du har nulstillet adgangskoden, modtager du en ny e-mail fra do-not-reply@bluebeamops.com. Klik på linket i den anden e-mail for at bekræfte dit BBID.

Hvis du fortsat oplever problemer, skal du sende en e-mail til support@bluebeam.com og vedhæfte et skærmbillede af din e-mail med BBID-bekræftelse.

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Fejlfinding

Fejlmeddelelse

Studio

Få at vide, hvordan du kan bekræfte din Bluebeam-ID-konto (BBID), efter at dit bekræftelseslink er udløbet.