Fejl: Mindst én ugyldig Studio URL-adresse er blevet registreret og fjernet

Gælder for:

• Revu 21 og ældre

Problem

Du ser følgende fejl i Revu: “Fejl: Mindst én ugyldig Studio URL-adresse er blevet registreret og fjernet”.

Løsning

Listen over tilladte Studio-servere, der er oprettet af din IT-afdeling, indeholder mindst ét forkert eller ugyldigt navn. Giv din IT-afdeling besked for at løse problemet.

Studio Enterprise-brugere: Hvis du vil implementere en liste over tilladte Studio-servere, skal du følge disse trin.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Revu 2018

Revu 2019

Revu til Mac 1

Revu til Mac 2

Fejlmeddelelse

Få mere at vide om, hvordan du løser følgende fejl i Revu: “Fejl: Mindst én ugyldig Studio URL-adresse er blevet registreret og fjernet”.