Fejl: "Ups, noget gik galt … " når du prøver at oprette en Studio-konto

Gælder for:

• Revu 21

Problem

Når du forsøger at oprette en ny Studio-konto i Revu, får du vist følgende fejlmeddelelse i dialogboksen:

"Ups, noget gik galt. Prøv igen. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte ossupport.dk@bluebeam.com."

"Ups, noget gik galt ... " Oprettelse af Studio-konto

Årsag

Hvis du modtager denne meddelelse, er der et problem med at konfigurere din Bluebeam-ID-e-mailadresse (BBID) i Studio-serversystemet.

Løsning

Tag kontakt med Bluebeams tekniske support, og oplys den e-mailadresse, du brugte til at oprette en Studio-konto med for at få løst problemet.

Revu 21

Fejlfinding

Få hjælp til at oprette en Studio-konto, når du støder på "Ups, noget gik galt… "