Fejl: "Indtast en gyldig e-mailadresse. E-mailadressen eksisterer ikke."

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Når du forsøger at logge ind på Bluebeam Studio og/eller nulstille adgangskoden til dit Bluebeam-ID (BBID), får du følgende fejlmeddelelse:

Indtast en gyldig e-mailadresse. E-mailadressen eksisterer ikke.

Årsag

Hvis du modtager denne fejlmeddelelse, er dit BBID og din Studio-konto ikke oprettet.

Løsning

Sådan opretter du din konto:

1. Gå til siden Opret konto hos Bluebeam i din webbrowser.
  2. Udfyld alle felterne med de nødvendige kontooplysninger.
    Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn (f.eks. !@#$%^&*). For at følge bedste praksis bør din adgangskode ikke indeholde nogen del af e-mailadressen til dit BBID.
  3. Vælg Opret konto.

Når du har oprettet din konto, modtager du en e-mail til at bekræfte dit BBID. Efter du har klikket på bekræftelseslinket, kan du få adgang til Studio.

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Fejlfinding

Fejlmeddelelse

Studio

Få at vide, hvordan du kan bekræfte din Bluebeam-ID-konto (BBID), efter at dit bekræftelseslink er udløbet.