Fejl: "Kombinationen ser desværre ikke rigtig ud …"

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Når du forsøger at logge på Studio eller få adgang til Bluebeam Gateway med dit Bluebeam-ID (BBID), får du følgende fejlmeddelelse:

Kombinationen ser desværre ikke rigtig ud. Kontrollér disse ting: e-mailadressen, adgangskoden eller valg af region.

Kombinationen ser desværre ikke rigtig ud ... Studio-fejl

Mulige årsager

Du kan modtage denne fejlmeddelelse af følgende årsager:

• Du har indtastet dit BBID og/eller din adgangskode forkert.
  • Du har ikke oprettet dit BBID endnu.
  • Din kontostatus er “oprettet på forhånd”.
  • Din konto blev deaktiveret.

Løsninger

• Kontrollér, at du har indtastet dit BBID korrekt. Hvis dit BBID er korrekt, men du har glemt din adgangskode, kan du læse denne artikel for at få oplysninger om, hvordan du nulstiller din BBID-adgangskode.
  • Hvis du fortsat modtager denne fejlmelding efter at have nulstillet din adgangskode og/eller valideret din konto, skal du kontrollere, at du har valgt den korrekte serverregion.

• Hvis du endnu ikke har oprettet dit BBID, kan du se denne artikel for at få mere at vide om, hvor du opretter et BBID.

Hvis ingen af ovenstående løsninger løser problemet, skal du kontakte support@bluebeam.com og anmode om at få genaktiveret din konto.

Hvis din BBID-konto er blevet deaktiveret efter anmodning fra din virksomhed, skal Bluebeams tekniske support have godkendelse fra den oprindelige myndighed, der anmodede om deaktiveringen.