Fejl: "Det maksimale antal brugerlicenser er overskredet" | Administration af Bluebeam-abonnement

Denne artikel gælder for:

• Revu 21

Problem

Når du har logget på Revu 21 med dit Bluebeam-ID (BBID), får du følgende fejlmeddelelse:

fejl for maksimalt antal brugerlicenser overskredet i Revu 21

Årsager

Du kan støde på denne fejl af følgende årsager:

• Som abonnent eller skrivebeskyttet bruger kan du logge på Revu 21 på op til fem enheder. Når du forsøger at logge på en sjette enhed, vises fejlen.
  • Det abonnement, der er tildelt dig, har ingen tilgængelige brugerlicenser på kontoniveau.

Løsninger

Hvis du er logget ind på Revu 21 på flere enheder, skal du først prøve at logge af fra en af dem. Ellers skal du kontakte organisationsadministratoren (dvs. Bluebeam-kontoadministrator, licensindehaver og/eller IT-afdelingen) for din konto. Hvis du har købt eller opgraderet til Revu 21 direkte, er du som standard en organisationsadministrator. Prøv løsningerne nedenfor for at kontrollere tilgængelighed og adgang til abonnementer.

Bekræft, at det tildelte abonnement har ledige brugerlicenser

1. Log ud af Revu 21.
  2. Gå til Portal til administration af Bluebeam-abonnement.
  3. Vælg serverregion for din konto.
    Kender du ikke din serverregion? Dobbelttjek din Revu 21 velkomst- eller invitationsmail for at bekræfte den.
  4. Log ind på portalen med dit Bluebeam-ID (BBID).
  5. Vælg din konto fra dashboardet.
  6. Vælg Kontoadministration > Administration af brugere og niveau.
  7. Under Brugeroversigt skal du gå til den konto, der skal have adgang.
  8. Vælg menusymbolet ved siden af brugerstatus.
    For at logge på Revu 21 skal du acceptere en invitation og oprette/bekræfte dit BBID via e-mail. Når en konto er blevet aktiveret, ændres dens status til Accepteret.
  9. Vælg Redigér abonnementsadgang.

ændre abonnementsadgang for accepteret bruger

10. Vælg et abonnement og et serienummer med tilgængelige brugerlicenser.

vælge abonnement og serienummer med tilgængelige brugerlicenser

11. Vælg Gem ændringer.
  12. Log på Revu 21 igen.

Kontroller, at din konto har de(t) korrekte produktniveau(er) tilknyttet

1. Log ud af Revu 21.
  2. Log ind på Portal til administration af Bluebeam-abonnement.
  3. Vælg din konto fra dashboardet.
  4. Vælg Kontoadministration > Abonnementsadministration.
  5. Gå til serienummeret med det abonnement, du har brug for, og vælg menuikonet ud for Produktniveau.
    Hvis du har brug for at bekræfte dit serienummer, skal du logge ind på Webbutik. Du kan få flere oplysninger ved at klikke her.
  6. Vælg Skift niveautildelinger.
  7. Sørg for, at det korrekte abonnement vises under Nuværende tildelt produktniveau. Flyt andre abonnementer uden brugerlicenser tilbage til Produktniveauer ved at vælge dem og pilen til venstre.

Skift til niveau-dialog

8. Vælg Gem.
  9. Gå til Kontoadministration> > Administration af brugere og niveau.
  10. Under Brugeroversigt skal du sikre dig, at slutbrugerkontoen har det korrekte abonnement tildelt. Hvis ikke, skal du ændre abonnementsadgang.
  11. Log på Revu 21 igen.
  12. Vælg din BBID-mail øverst i højre hjørne for at bekræfte det abonnement, der er tildelt din konto.

Har du stadig problemer? Kontakt os. Du kan finde flere oplysninger om administration af dine abonnementskonti på Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement.

Fejlfinding

Administration af abonnement

Abonnementer