Fejl: Serveren ‘______’ understøtter ikke Windows- godkendelse

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 og ældre

Problem

Når du forsøger at logge ind på en Studio-session eller et Studio-projekt, får du følgende fejl,” Serveren ‘______’ understøtter ikke Windows-godkendelse”.

______ i fejlmeddelelserne udfyldes med den URL-adresse, du forsøgte at få adgang til, f.eks. studio.bluebeam.com.

Løsning

Det betyder, at kun en del af listen over tilladte Studio-servere er oprettet. Kontakt din IT-afdeling, så de kan undersøge problemet nærmere.

Studio Enterprise-brugere: Hvis du vil implementere en liste over tilladte Studio-servere, skal du følge disse trin.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Fejlmeddelelse

Implementering

Når du forsøger at logge ind på en Studio-session eller et Studio-projekt, modtager du følgende fejl: “Serveren ‘______’ understøtter ikke Windows-godkendelse”. Læs om løsningen her.