Sikkerhedskopiering og gendannelse af dine stempler

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Sikkerhedskopiering af dine stempler

Som standard gemmes dine stempler i:

C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\[versionsnummer]\Stempler

F.eks. gemmes Revu 20-stempler i:

C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\20\Stempler

Gå til denne placering via Windows Stifinder, og kopiér dine stempler til en sikker placering. Hvis dine stempler ikke findes her, kan de være flyttet. Du kan finde deres placering i menuen Revu-indstillinger:

1. Åbn Revu.
  2. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K)
  3. Til venstre skal du klikke på Administrator.
  4. Klik på fanen Netkonfiguration.
  5. Feltet stempler indeholder placeringen af dine stempler.
  6. Gå derhen via Windows Stifinder, og kopiér dine stempler til en sikker placering.

Gendannelse af dine stempler

Hvis du vil gendanne dine stempler, skal du indsætte indholdet af mappen Stempler på den placering, der er angivet i fanen Netkonfiguration.

Sikkerhedskopiering og gendannelse af andre Revu-indstillinger

For at finde ud af, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner andre Revu-indstillinger, såsom sidestørrelser og brugerdefinerede e-mail-skabeloner, skal du se denne artikel.