Deling af dine værktøjssæt i Bluebeam Revu

Tool Chest™ i Bluebeam Revu fås med en række nyttige værktøjssæt og samlinger af annotationer, men du kan også oprette og dele dine egne værktøjssæt fyldt med brugerdefinerede annotationer og målinger. Brugerdefinerede annotationer kan gemmes i det forhåndskonfigurerede værktøjssæt “Mine værktøjer” eller i dit eget brugerdefinerede værktøjssæt.Læs videre for at få mere at vide om, hvordan du kan dele dine værktøjssæt med kolleger rundt omkring i verden ved at eksportere og importere dem, herunder Revu iPad.

Deling af værktøjssæt

Hvert enkelt værktøj gemmes som en individuel fil med filtypenavnet .btx, der kan eksporteres fra Revu og deles. Alle dine kolleger eller projektpartnere skal blot importere eller føje filen til deres egen Tool Chest. Der er dog en vigtig forskel på, hvor filen med værktøjssættet vil blive gemt. Når filen importeres, kopieres værktøjssættet til dit lokale Revu-miljø. Ved at føje links til værktøjssættet, der hvor det aktuelt befinder sig, som f.eks. på et netværksdrev, kan flere brugere få adgang til det samme værktøjssæt, så alle har umiddelbar adgang til nye eller opdaterede symboler, når værktøjssættet opdateres.Revu har en låsemekanisme til delte værktøjssæt, der forhindrer to personer i at opdatere værktøjssættet samtidig. Emnet “Håndtering af værktøjssæt” i Hjælp i Revu har yderligere oplysninger om arbejdet med delte værktøjssæt.

Eksportere

Det første skridt til at dele et værktøjssæt er at eksportere det. Sådan eksporteres et værktøjssæt:
  1. Klik på værktøjssættets Indstillinger, og vælg Eksporter.
  2. Vælg den mappe, hvor du vil gemme filen, og klik på Gem.

Importere

Når du vil importere et værktøjssæt, kopieres værktøjssættets .btx-fil til dit lokale Revu-miljø.Den nemmeste måde at importere et værktøjssæt på er at dobbeltklikke på værktøjssættets fil. Du kan også vælge flere filer i Windows Stifinder, højreklikke og vælge Import for at importere dem alle på én gang. Hvis du trækker værktøjssættets filer fra Windows Stifinder til Revu-vinduet, bliver de også importeret.

Tilføje

Sådan tilføjes et værktøjssæt, der er gemt på et netværk:
  1. Åbn Tool Chest.
  2. Klik på Administrer værktøjssæt øverst på fanen Tool Chest.
  3. I dialogboksen Administrer værktøjssæt skal du klikke på Tilføj.
  4. I dialogboksen Tilføj værktøjssæt skal du klikke på Eksisterende.
  5. Klik på Gennemse for at vælge filen, og klik derefter på Åbn.
  6. Markér felterne Vis og Vis i alle profiler.
  7. Klik på OK for at lukke dialogboksen Tilføj værktøjssæt.
  8. Klik på OK.

Videoer