Sådan ændrer du din udgave af Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu eXtreme

Gå til andre versioner:

Opgradering mellem Revu-udgaver kaldes en krydsopgradering (f.eks. Standard 2019 til eXtreme 2019). Afhængigt af dine behov synes du måske, at en anden udgave af Revu passer bedre til din nuværende arbejdsgang. For at kvalificere dig til en krydsopgradering skal du have en licens med en aktiv vedligeholdelsesaftale.

Hvis licensen er til en ældre version af Revu og ikke har aktiv vedligeholdelse, skal du købe opgraderingen (f.eks. Standard 2017 uden vedligeholdelse til eXtreme 2019). Du kan få mere at vide om krydsopgradering og købe en ny licens ved at kontakte sales.dk@bluebeam.com eller gå til Indkøb

Se siden Oversigt over versioner for at sammenligne de forskellige udgaver.

Sådan installerer du en ny udgave af Revu

Krydsopgradering påvirker ikke dine nuværende Revu-indstillinger, så længe du ikke migrerer til en ny computer. Det er dog stadig en god idé at opbevare en sikkerhedskopi på et andet sted end din lokale harddisk, så den kan gendannes i tilfælde af en fejl på harddisken eller andre uforudsete hændelser.

Når du har modtaget de nye licensoplysninger fra salg/indkøb:

1. Gå til Revu > Afregistrer for at afregistrere Revu. Der vises en dialogboks, der informerer dig om, at Revu nu er i visningstilstand.
  2. Vælg OK. Gå til Revu > Registrer. Registreringsdialogboksen vises med dit tidligere serienummer og produktnøgle automatisk udfyldt.
  3. Slet felterne for serienummeret og produktnøglen, og indtast dine nye licensoplysninger.
  4. Klik på Registrer.

Din nye udgave er nu aktiveret.

Sådan installerer du en ældre udgave af Revu

Følg disse trin for at skifte Revu-licens til en mindre udgave (dvs. fra Revu eXtreme til Revu Standard):

1. Lad den autoriserede licensadministrator sende en e-mail på registration@bluebeam.com.
  2. Medtag serienummeret fra Revu samt det antal brugerlicenser, der skal nedgraderes sammen med den nuværende udgave, der er tilknyttet din licens.
    Inden du nedgraderer, skal du sørge for, at det ønskede antal brugerlicenser ikke er registreret i øjeblikket.
  3. Efter behandlingen modtager licensadministratoren et licenscertifikat med det nye serienummer og produktnøgle.
  4. Afregistrer og genregistrer Revu på samme måde som en ny udgave.
    Efter nedgradering af udgaven har du 30 dage til at gå tilbage til originaludgaven. Efter de 30 dage vil du blive opkrævet et opgraderingsgebyr.

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2018 og ældre

Revu 2018 og ældre

Når du har modtaget de nye licensoplysninger:

1. Afinstaller Revu fra computeren.
    • I Windows 10: Højreklik på Start, og klik derefter på Apps og funktioner.
    • I Windows 8.1: Højreklik på Start, og klik derefter på Programmer og funktioner.
    • I Windows 7 SP1: Klik på Start > Kontrolpanel, og klik derefter på Afinstaller et program
  2. Vælg Bluebeam Revu, og klik på Afinstaller.Følg anmodningerne på skærmen for at fortsætte med at afinstallere softwaren.
  3. Download og geninstaller din nuværende version af Revu (f.eks. 2019, 2018).
  4. Gå til Revu > Registrer efter installering.Registreringsdialogboksen vises med dit tidligere serienummer og produktnøgle automatisk udfyldt.
  5. Slet felterne for serienummeret og produktnøglen, og indtast dine nye licensoplysninger.
  6. Klik på Registrer.

Din nye udgave er nu aktiveret.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Installation

Se, hvordan du kan skifte Revu-udgave (dvs. fra Revu CAD til Revu eXtreme).