Sådan konverteres DWG-filer til PDF

Gælder for:

• Revu 21 og ældre

Sådan konverteres DWG-filer til PDF

Denne artikel omhandler ikke konvertering af en PDF-fil til en DWG-fil. Hvis du bruger et Autodesk-produkt, tilbydes et selvstudie om denne funktionalitet her.

Revu bruger PDF som standardfilformat. Du skal konvertere dine DWG-filer til PDF-filer, før du kan åbne dem i Revu.

Hvis du har CAD-software og et abonnement til Revu 21 Core/Complete eller en licens af CAD/eXtreme-udgaven til Revu 20 og ældre, kan du åbne de ønskede filer i Revu ved at oprette en PDF via Bluebeam-pluginet .

Hvis du ikke har CAD-software, og du ikke har et Core/Complete-abonnement eller en CAD/eXtreme-licensudgave, kan du stadig udskrive til PDF uden Bluebeam-plugin. Download DWG Trueview fra Autodesk-hjemmesiden, og følg derefter disse trin:

1. Åbn den ønskede DWG-fil i DWG Trueview.
  2. Vælg Plot.
  3. Under printer/plotter skal du vælge rullemenuen Navn og klikke på Bluebeam PDF
  4. Vælg OK.
  5. Placer filen på det ønskede sted, og vælg Gem.

Din DWG-fil er nu konverteret til PDF, som du kan åbne i Revu.

Revu 21

Dokumenthåndtering

Se, hvordan du kan konvertere DWG-filer til brug i Revu.