Sådan opretter du et nyt Bluebeam-ID (BBID)

• Revu 20
Gå til andre versioner:

Dit Bluebeam-ID (BBID) er det login, du kan bruge til at få adgang til Bluebeam Studio, Bluebeam Gateway (hvis du er Gateway-administrator) og Bluebeam Drawings. Hvis du ikke allerede har et BBID, vil du blive bedt om at oprette et, når du vil have adgang til en af disse tjenester. Når du har oprettet et BBID, kan du logge på alle Bluebeam-tjenester med samme e-mailadresse og adgangskode.

Sådan opretter du et Bluebeam-ID

Sådan oprettes et Bluebeam-ID:

1. Åbn panelet Studio (Alt+C).
  2. Vælg flag-ikonet, og vælg din ønskede Studio-serverregion. Hvis den ønskede region er Studio US, vælger du blot Log på.
  3. Vælg fanen Opret konto i dialogboksen til at logge på Studio.
  4. Indtast følgende oplysninger:
    • Dit for- og efternavn.
    • Et visningsnavn, der vil blive tilknyttet alle de redigeringer og markeringer, som du foretager, mens du arbejder i Studio.
    • Den e-mailadresse, som du vil bruge som dit Bluebeam Studio-brugernavn. Studio-sessioner og -projektinvitationer samt meddelelser og advarsler vil blive sendt til denne adresse.
    • Den adgangskode, som du vil bruge til dit Bluebeam-ID. Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn (!@#$, etc).

5. Vælg Opret konto.
  6. Du vil modtage en e-mail med emnet “Velkommen til Bluebeam Studio”, der indeholder et link til at validere dit nye Bluebeam-ID. Hvis kontoen ikke valideres inden for syv dage, deaktiveres den.
    Valideringslinket udløber efter 24 timer. Hvis du klikker på et udløbet valideringslink, får Bluebeam besked om, at de skal sende dig et nyt link. Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junkmail-mappen og kontrollere, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Flere oplysninger

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2019 og 2018
Sådan oprettes et Bluebeam-ID:

1. Åbn panelet Studio (Alt+C).
    Som standard oprettes nye konti i US Studio-serverregion. I Revu 2019 kan du oprette en konto til en anden Studio-serverregion ved at vælge flag-ikonet ved siden af Log på og tilføje serverregionen.
  2. Vælg knappen til rullemenuen Studio, og klik på Log på .
  3. Vælg Opret konto fra dialogboksen for Studio-login.
  4. Indtast følgende oplysninger:
    • Dit for- og efternavn.
    • Et visningsnavn, der vil blive tilknyttet alle de redigeringer og markeringer, som du foretager, mens du arbejder i Studio.
    • Den e-mailadresse, som du vil bruge som dit Bluebeam Studio-brugernavn. Studio-sessioner og -projektinvitationer samt meddelelser og advarsler vil blive sendt til denne adresse.
    • Den adgangskode, som du vil bruge til dit Bluebeam-ID. Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn (!@#$, etc).

5. Vælg Opret konto.

Du vil modtage en e-mail med emnet “Velkommen til Bluebeam Studio”, der indeholder et link til at validere dit nye Bluebeam-ID. Hvis kontoen ikke valideres inden for syv dage, deaktiveres den.

Valideringslinket udløber efter 24 timer. Hvis du klikker på et udløbet valideringslink, får Bluebeam besked om, at de skal sende dig et nyt link. Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junkmail-mappen og kontrollere, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Flere oplysninger

Bluebeam har introduceret en ny SharePoint-integration, der gør det muligt for alle moderne webbrowsere at åbne PDF-filer direkte i Revu. For at bruge integrationen skal der installeres en app på SharePoint-webstedet, der giver muligheden Åbn i Revu, når der er valgt PDF-filer. Se, hvordan du installerer appen her.