Sådan opretter du et nyt Bluebeam-ID (BBID)

• Basics
  • Core
  • Complete

Gå til andre versioner:

Bluebeams pakker giver dig adgang til Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud på op til fem enheder ved hjælp af én konto. Dit Bluebeam-ID (BBID) er det login, du bruger til at få adgang til din konto. Hvis du ikke allerede har et BBID, vil du blive bedt om at oprette et, når du vil have adgang til disse tjenester. Når du har oprettet et BBID, kan du logge på alle Bluebeam-tjenester med samme e-mailadresse og adgangskode. Du kan også logge ind på Studio med et andet BBID end det, du bruger til at logge på Revu.

Med Revu 21 administreres den eller de navngivne brugere, der tilknyttes brugerlicenserne i et abonnement, via vores nye licensstyringssystem. Du kan få mere at vide i Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement.

Bluebeam giver dig mulighed for at oprette dit BBID i Revu 21. Du kan også oprette dit BBID via webbrowser.

Sådan opretter man et Bluebeam-ID i Revu 21

Opret et BBID med Revu 21:

1. Åbn Revu 21.
  2. Vælg Log på i øverste højre hjørne.
  3. Gå til fanen Opret konto .
    Hvis du er uden for USA, skal du bruge rullemenuen til at vælge en anden region.

4. Indtast følgende oplysninger:
    • Dit for- og efternavn.
    • Et visningsnavn, der vil blive tilknyttet alle de redigeringer og markeringer, som du foretager, mens du arbejder i Studio.
    • Den e-mailadresse, som du vil bruge som dit Bluebeam-ID. Invitationer til Studio-sessioner og -projekter samt meddelelser og advarsler vil blive sendt til denne adresse. [EN]
    • Den adgangskode, som du vil bruge til dit Bluebeam-ID. Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn (!@#$, etc).

5. Vælg Opret konto.
  6. Du vil modtage en e-mail, der indeholder et link til at validere dit nye Bluebeam-ID. Hvis kontoen ikke valideres inden for syv (7) dage, deaktiveres den.
    Valideringslinket udløber efter 24 timer. Hvis du klikker på et udløbet valideringslink, får Bluebeam besked om, at de skal sende dig et nyt link. Tjek spam- eller junkmailmappen, hvis du ikke modtager e-mailen i din indbakke. Sørg for, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Sådan opretter du et Bluebeam-ID med en webbrowser

Hvis du ikke har Revu 21 installeret, men stadig har brug for at oprette et BBID, kan du oprette det ved hjælp af en webbrowser.

Sådan opretter du et Bluebeam-ID med en webbrowser:

1. Åbn din webbrowser, og gå til accounts.bluebeam.com. Du kan også oprette et BBID til en af følgende regioner uden for USA:
  2. Klik på Opret konto.
  3. Indtast følgende oplysninger:
    • Dit for- og efternavn.
    • Et visningsnavn, der vil blive tilknyttet alle de redigeringer og markeringer, som du foretager, mens du arbejder i Studio.
    • Den e-mailadresse, som du vil bruge som dit Bluebeam-ID. Invitationer til Studio-sessioner og -projekter samt meddelelser og advarsler vil blive sendt til denne adresse.
    • Den adgangskode, som du vil bruge til dit Bluebeam-ID. Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn (!@#$, etc).
  4. Vælg Opret konto.
  5. Du vil modtage en e-mail, der indeholder et link til at validere dit nye Bluebeam-ID. Hvis kontoen ikke valideres inden for syv (7) dage, deaktiveres den.
    Valideringslinket udløber efter 24 timer. Hvis du klikker på et udløbet valideringslink, får Bluebeam besked om, at de skal sende dig et nyt link. Tjek spam- eller junkmailmappen, hvis du ikke modtager e-mailen i din indbakke. Sørg for, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Andre udgaver af denne artikel

Revu 20

Dit Bluebeam-ID (BBID) er det login, du kan bruge til at få adgang til Bluebeam Studio, Bluebeam Gateway (hvis du er Gateway-administrator) og Bluebeam Drawings. Hvis du ikke allerede har et BBID, vil du blive bedt om at oprette et, når du vil have adgang til en af disse tjenester. Når du har oprettet et BBID, kan du logge på alle Bluebeam-tjenester med samme e-mailadresse og adgangskode.

Sådan oprettes et Bluebeam-ID:

1. Åbn panelet Studio (Alt+C).
  2. Vælg flag-ikonet, og vælg din ønskede Studio-serverregion. Hvis den ønskede region er Studio US, vælger du blot Log på.
  3. Vælg fanen Opret konto i dialogboksen til at logge på Studio.
  4. Indtast følgende oplysninger:
    • Dit for- og efternavn.
    • Et visningsnavn, der vil blive tilknyttet alle de redigeringer og markeringer, som du foretager, mens du arbejder i Studio.
    • Den e-mailadresse, som du vil bruge som dit Bluebeam Studio-brugernavn. Studio-sessioner og -projektinvitationer samt meddelelser og advarsler vil blive sendt til denne adresse.
    • Den adgangskode, som du vil bruge til dit Bluebeam-ID. Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn (!@#$, etc).

5. Vælg Opret konto.
  6. Du vil modtage en e-mail med emnet “Velkommen til Bluebeam Studio”, der indeholder et link til at validere dit nye Bluebeam-ID. Hvis kontoen ikke valideres inden for syv (7) dage, deaktiveres den.
    Valideringslinket udløber efter 24 timer. Hvis du klikker på et udløbet valideringslink, får Bluebeam besked om, at de skal sende dig et nyt link. Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junkmail-mappen og kontrollere, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Flere oplysninger

Revu 2019 og 2018

Sådan oprettes et Bluebeam-ID:

1. Åbn panelet Studio (Alt+C).
    Som standard oprettes nye konti i US Studio-serverregionen. I Revu 2019 kan du oprette en konto til en anden Studio-serverregion ved at vælge flag-ikonet ved siden af Log på og tilføje serverregionen.
  2. Vælg knappen til rullemenuen Studio, og klik på Log på .
  3. Vælg Opret konto fra dialogboksen for Studio-login.
  4. Indtast følgende oplysninger:
    • Dit for- og efternavn.
    • Et visningsnavn, der vil blive tilknyttet alle de redigeringer og markeringer, som du foretager, mens du arbejder i Studio.
    • Den e-mailadresse, som du vil bruge som dit Bluebeam Studio-brugernavn. Studio-sessioner og -projektinvitationer samt meddelelser og advarsler vil blive sendt til denne adresse.
    • Den adgangskode, som du vil bruge til dit Bluebeam-ID. Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn (!@#$, etc).

5. Vælg Opret konto.

Du vil modtage en e-mail med emnet “Velkommen til Bluebeam Studio”, der indeholder et link til at validere dit nye Bluebeam-ID. Hvis kontoen ikke valideres inden for syv dage, deaktiveres den.

Valideringslinket udløber efter 24 timer. Hvis du klikker på et udløbet valideringslink, får Bluebeam besked om, at de skal sende dig et nyt link. Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junkmail-mappen og kontrollere, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Flere oplysninger

Revu 2017 og ældre

Du kan oprette din nye Bluebeam Studio-konto ved at følge nedenstående trin:

1. Åbn fanen Studio (eller Alt+ C).
  2. Klik på ikonet Tilslut .
  3. Klik på Opret konto på loginskærmen.
  4. Når vinduet Opret Studio-konto vises, skal du indtaste følgende oplysninger:
    1. Den e-mailadresse, som du vil bruge som dit Bluebeam Studio-brugernavn. Dette er den e-mailadresse, hvor du vil modtage alle invitationer til Studio-sessioner og -projekter samt andre e-mails fra Bluebeam Studio, såsom meddelelser og advarsler.
    2. Indtast og bekræft den adgangskode, du vil bruge til din konto.
      Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn, f.eks. !@#$%^&*.

3. Klik på afkrydsningsfeltet Husk adgangskode, hvis du ønsker, at Revu skal logge på Studio, hver gang du åbner programmet.
      Klik kun på afkrydsningsfeltet Brug Windows-godkendelse, hvis din virksomhed bruger Bluebeam Studio Enterprise-server, da dette ikke fungerer med studio.bluebeam.com. Hvis du er usikker på dette, skal du bede din IT-afdeling om at bekræfte, hvorvidt du skal bruge denne godkendelsesmetode.
    4. Klik på OK.

Du vil modtage en e-mail med emnet “Velkommen til Bluebeam Studio”, der indeholder et link til at validere din nye konto. Hvis kontoen ikke valideres inden for syv dage, deaktiveres den.

Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junkmail-mappen og kontrollere, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Flere oplysninger

Tjek Bluebeam Support-siden, hvor du finder video-vejledninger og ofte stillede spørgsmål, der dækker forskellige emner, såsom at deltage i Studio-sessioner eller deltage i projekter samt Hjælpevejledningen til Revu.

Sådan gør du

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Revu til Mac 1

Revu til Mac 2

Studio

Licensering og registrering

Lær, hvordan du opretter og administrerer dit Bluebeam-ID (BBID) for at få adgang til Bluebeam-tjenester.