Sådan gendannes slettede sessionsdokumenter i Studio

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
Fra og med 28. juni 2023 har support til Revu 2019 og ældre nået udløbsdatoen. Har du problemer med at få adgang til Studio? Klik her for at få mere at vide.

En sessionsvært kan gendanne slettede sessionsdokumenter fra Studio-portalen. Sessionen skal være aktiv, for at du kan få adgang til gendannede dokumenter. Hvis du har brug for at genaktivere en inaktiv eller afsluttet session, kan du se denne artikel. Hvis du har brug for at gendanne et slettet Studio-projekt eller en slettet fil, skal du klikke her.

Før du kan gendanne sessionsdokumenter, skal du sørge for at logge ud af Studio og navigere til den korrekte loginside til kontoen for din Studio-server.
  1. Log på med dit Bluebeam-ID (BBID).
    Studio Prime-brugere skal skifte til klassisk tilstand, før de fortsætter. For at gøre dette skal du vælge e-mailadressen øverst til højre på Studio Prime-portalen. I rullemenuen skal du vælge Klassisk tilstand.
  2. I Mine sessioner skal du vælge den session, der indeholder det dokument, du vil gendanne.
  3. Gå til fanen Dokumenter , og find PDF-filens navn eller dokument-ID. Det dokument, du gerne vil gendanne, skal have status Slettet.
  4. Vælg Recover (Gendan). Dokumentets status ændres til Active (Aktivt).
  5. Åbn Revu, og log på Studio.

Dit gendannede dokument er nu aktivt og vises under Dokumenter i din session.

Sådan gør du

Revu 2019

Studio

Revu 20

Se, hvordan sessionsværter kan gendanne slettede sessionsdokumenter fra Studio-portalen.