Løs “lvorlig fejl ved indlæsning af Bluebeam Revu”

Gælder for:

• Revu 20 og ældre

Problem

Roboto Regular-skrifttypen bliver normalt installeret sammen med Revu, hvis den ikke allerede findes i operativsystemet. Hvis skrifttypen ikke er installeret, eller den senere er blevet fjernet eller ødelagt, kan følgende problem opstå:

• Efter opstart af Revu vises velkomstbilledet. Revy fryser og går ned, og dialogboksen "Programmet er holdt op med at fungere" vises.
Hvis du bruger Revu på Windows 7 SP 1, er det mere sandsynligt, at disse problemer opstår.
Bemærk, at Revu 2018.x kun understøttes på Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7 SP 1.

Løsning

Først skal du downloade og installere Roboto:

1. Gå til Google Font, og download Roboto.
    Hvis du har brug for hjælp til Google Font-webstedet, bedes du besøge Google Fonts FAQ-side og læse afsnittet "Can I download the fonts on Google Fonts to my own computer?" (Kan jeg downloade skrifttyperne på Google Font til min egen computer?)
  2. Når Zip-filen er blevet downloadet, skal du gå til downloadplaceringen. Højreklik på den zippede mappe, og vælg Udpak. Vælg et sted, hvor du gerne vil gemme skrifttypefilerne.
  3. I den udpakkede mappe skal du højreklikke på Roboto-Regular.ttf og vælge Installér.
    Du har muligvis brug for en administratorkonto for at installere disse skrifttyper. Hvis du ikke har en administratorkonto, skal du kontakte din IT-specialist.

På dette tidspunkt kan en af to ting ske, afhængigt af årsagen til problemet:

• Skrifttypen installeres normalt. Dette betyder, at Roboto Regular manglede i dit skrifttypebibliotek.
  • Der vises en dialogboks med teksten "Skrifttypen ‘Roboto’ er allerede installeret. Vil du erstatte den?" Dette betyder, at den eksisterende Roboto Regular-skrifttype forårsager problemet. Vælg Ja for at geninstallere skrifttypen.
Selvom Roboto Regular er den under-skrifttype, der forårsager fejlen, skal du måske, for at sikre de bedste resultater, installere resten af Roboto-undertyperne på dette tidspunkt. Du kan vælge alle skrifttyperne og derefter højreklikke på Installér på de valgte filer for at installere dem alle på én gang.

Fejlfinding

Revu 2018

Fejlmeddelelse

System og miljø

Roboto Regular-skrifttypen bliver normalt installeret sammen med Revu, hvis den ikke allerede findes i operativsystemet. Hvis skrifttypen ikke er installeret, eller den senere er blevet fjernet eller ødelagt, kan følgende problem opstå: