Sådan sender du værktøjssæt fra Revu 21 til Bluebeam Cloud

• Revu 21
  • Bluebeam Cloud

Når du logger på Revu 21 for første gang, modtager du en besked om en ny funktion, der giver dig mulighed for at synkronisere dine Revu-værktøjssæt med Bluebeam Cloud, hvilket gør dem tilgængelige på begge platforme. Det gør du ved at vælge Send min Tool Chest i dialogboksen.

Send min Tool Chest

Hvis du stadig har brug for at oprette eller importere dine brugerdefinerede værktøjssæt i Revu 21, kan du vælge Måske senere og sende dem til Bluebeam Cloud, når de er tilgængelige.

Hvordan får jeg adgang til Send min Tool Chest på et senere tidspunkt?

Når dine værktøjssæt er klar, kan du synkronisere dem med Bluebeam Cloud, selv efter at du har afvist den første besked. Det gør du således:

1. Hvis du ikke allerede er logget på, skal du logge på Revu 21.
  2. Åbn panelet Tool Chest.
  3. Vælg Tool Chest > Send Tool Chest til Bluebeam Cloud.
    Send min Tool Chest senere
  4. Du modtager en meddelelse om, at dine værktøjssæt er sendt til Bluebeam Cloud. For at få adgang til dem med det samme skal du vælge Åbn Bluebeam Cloud.

Ellers vil alle værktøjssæt med dine brugerdefinerede markeringer være tilgængelige, næste gang du åbner Tool Chest i Bluebeam Cloud.

Designsymboler fra Revu 21 i Bluebeam Cloud
De brugerdefinerede markeringer i værktøjssættet Designsymboler kan sendes til Bluebeam Cloud og tilgås via webbrowser eller app.

Du kan få mere at vide om kompatibilitet af markeringer i Bluebeam Cloud ved at besøge denne artikel.