Sådan opgraderer eller nedgraderer du dit Bluebeam-abonnement

Denne artikel gælder for:

• Revu 21
  • Bluebeam Cloud
Du skal igangsætte denne proces inden for de første 30 dage efter købet.

Hvis du har købt eller opgraderet til Revu 21, men har brug for at skifte din konto til et andet abonnement end det, du har i øjeblikket (dvs. Basics, Core eller Complete), skal du oprette en separat ordre for det abonnement, du opgraderer/nedgraderer til, og anmode om refundering direkte fra Bluebeam. Sådan gør du dette:

1. Gå til Bluebeam-webbutikken.
  2. Når du har indstillet den korrekte placering og serverregion øverst på siden, skal du vælge Log ind.
  3. Log på med dit Bluebeam-ID (BBID).
  4. Vælg Føj til indkøbsvogn for det abonnement, du har brug for (Basics, Core eller Complete).
  5. Gå gennem betalingsprocessen for at fuldføre din ordre.

For at få refundering for det eller de abonnementer, du oprindeligt købte, skal du sende en e-mail til billing@bluebeam.com inden for de første 30 dage efter købet med følgende oplysninger:

• Dit navn, e-mailadresse og telefonnummer.
  • Serienummeret eller webordrenummeret på din oprindelige ordre.
    For at bekræfte eller hente dit ordrenummer skal du logge ind på webbutikken. Du kan få flere oplysninger ved at klikke her.
  • Årsagen til din opgradering/nedgradering og refundering.
  • Beløb, der skal refunderes. For at tjekke beløbet på din oprindelige ordre:
    1. Log ind på webbutikken.
    2. Vælg din e-mailadresse for at få adgang til din profil.
    3. Vælg Transaktionshistorik.
Bluebeam accepterer ikke anmodninger om refusion af abonnementer, der er købt hos tredjepartsforhandlere.

Bluebeam Cloud

Revu 21

Sådan gør du

Administration af abonnement

Abonnementer

Hvis du har brug for at opgradere eller nedgradere dit Revu 21-abonnement til en anden plan (Basics, Core eller Complete), kan du se her, hvordan du gør det.