Nødvendigheder ved hjemmearbejde

Du ved aldrig, hvornår du får behov for at arbejde et andet sted end byggepladsen eller kontoret. Måske går et projekt i stå på grund af dårligt vejr, eller du er på farten eller tager en hjemmearbejdsdag. Uanset årsagen finder du her nogle nyttige tips at holde in mente, når du arbejder i Revu uden for arbejdspladsen.

Sikkerhedskopiering og gendannelse af indstillinger

Hvis du bruger Revu på en separat hjemmecomputer, vil du sikkert gerne beholde de samme værktøjssæt og profiler, som du bruger på kontoret. Det kan du opnå ved at sikkerhedskopiere dine indstillinger og gendanne dem på en ny computer. Husk at gemme din sikkerhedskopifil på en bærbar enhed eller uploade den til et sted, hvor du kan få adgang fra den nye computer.

Stempler er ikke inkluderet i sikkerhedskopien af dine Revu-indstillinger. For at importere stempler på en ny computer skal du læse Sikkerhedskopiering og gendannelse af dine stempler.

Download og installation af Revu på en ny computer

Du skal muligvis downloade og installere Revu, hvis du bruger en anden computer uden for kontoret. Revu 2019 bruger det samme installationsprogram til alle udgaver. For Revu 2018 og ældre skal du sørge for at downloade den udgave, der passer til dit serienummer og din produktnøgle. Hvis for eksempel din licens er til Revu 2018 Standard, kan du ikke bruge samme licensoplysninger til Revu 2018 eXtreme. Du kan finde dit serienummer og din produktnøgle på licenscertifikatet, der blev sendt til dig fra registration@bluebeamops.com.Hvis du ikke har adgang til de licensoplysninger, der passer til din version af Revu, kan du downloade en personlig gratis 30-dages prøveversion fra vores hjemmeside. Du vil have fuld adgang til alle funktioner i Revu i 30 dage. Du vil stadig kunne importere alle dine værktøjssæt og profiler (som beskrevet ovenfor), så du kan fortsætte med at arbejde som normalt i prøveperioden.

Efter din 30-dages prøveperiode skifter Revu til visningstilstand.

Registrering af en ny computer

Hvis du er licensindehaver og har adgang til dit serienummer og din produktnøgle, kan det være en god idé at afregistrere din kontorcomputer, inden du bruger en anden computer uden for kontoret. Dette vil sikre, at du har nok brugerlicenser tilgængelige under din licens. Hvis du vil gøre dette, skal du læse Sådan flytter du din licens til en ny computer.

Studio-projekter og -sessioner

Studio gør det muligt for dig at fortsætte arbejdet på dine projekter uden for kontoret, selv hvis du er offline. Eftersom projekter gemmes i clouden, kan du få adgang til dem fra alle computere med Revu installeret. Du kan også fortsætte dit samarbejde med projektteamene i realtid gennem Studio-sessioner. Få mere at vide ved at læse Studio-sessioner og Ofte stillede spørgsmål om Studio.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Sådan gør du

Studio

Kom godt i gang

Du har oprettet en brugerdefineret kolonne med tilgængelige valg, der er forbundet med emneegenskaben for en markering, men valgkolonnen er tom, når du prøver at foretage et valg.