Hold mig logget ind er ikke længere en mulighed i Studio

• Revu 21
  • Revu 20

Studio-regioner

• Amerikanske skytjenester
  • Britiske skytjenester
  • Tyske skytjenester
  • Svenske skytjenester
  • Australske skytjenester

Problem

“Jeg vil forblive logget på”/”Husk mig” er ikke længere tilgængelig, når du logger ind i Studio.

I den seneste version af Revu (v20.2.60) forbliver Studio-brugere, der har fået adgang til den amerikanske server, automatisk logget ind. Hvis du arbejder i en ældre version af Revu eller i en region uden for USA, skal du indtaste dine BBID-login-oplysninger igen, når du atter får adgang til Studio.

Årsag

Vi har for nylig opdateret BBID-login-siden og fjernet indstillingen “Jeg vil forblive logget på”/”Husk mig”. Dette skyldes opdateringer i vores brugeridentitetstjeneste, som krævede implementering af de nyeste godkendelsesprotokoller. Nu er Revu-opdateringer på klientsiden påkrævet for at vedligeholde og opdatere godkendelsestokener til Studio, hvilket i sidste ende giver dig mulighed for at forblive logget ind.

Revu 20.2.60 og fremefter vil indeholde den nødvendige support på klientsiden til vores nye godkendelsesprotokoller, og brugere kan forblive logget ind i Studio uden sikkerhedsproblemer, når de får adgang til det fra den samme enhed.

På grund af disse nødvendige opdateringer vil Revu 20.2.50 og ældre versioner ikke automatisk godkende dig ved efterfølgende logins eller beholde dine legitimationsoplysninger.

I øjeblikket er der ingen mulighed for at deaktivere automatisk ny-godkendelse i den seneste version af Revu. Hvis du og dit team arbejder med strengere sikkerhedsindstillinger, hvor det måske ikke er formålstjenligt at forblive logget ind, anbefaler vi, at I manuelt logger ud af Studio, når I er færdige.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Studio

“Jeg vil forblive logget på” er ikke længere en mulighed, når du logger ind med et BBID, hvilket betyder, at Studio ikke logger dig ind automatisk.