Spørgsmål om licenser og installation

Denne artikel gælder for:

• Revu 20 og ældre
Revu 21 anvender en abonnementsmodel i stedet for en licens- og vedligeholdelsesmodel. Hvis du vil have flere oplysninger om Revu 21, Bluebeam-abonnementer og/eller abonnementsadministration, kan du læse Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam-abonnementer eller Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement.
Mens Revu 20 stadig understøttes, har Revu 2019 og tidligere versioner nu status som udgået (EOL). Licensregistrering for ældre versioner er ikke garanteret.

Jeg skal flytte en brugerlicens fra en enhed til en anden.

Følg disse instruktioner for at flytte din brugerlicens. Hvis enheden ikke længere fungerer, og du er licensadministrator, skal du kontakte os.

Hvordan føjer jeg brugerlicenser til min licens?

Du skal opgradere til Revu 21 for at tilføje flere brugere.

Hvordan installerer jeg Revu?

Hvis du vil se en trinvis vejledning til at installere Revu på din Windows-computer, kan du klikke her.

Jeg ejer allerede en licens og har brug for at downloade en ældre udgave af Revu igen.

Vi har ældre udgaver af Revu til download her.

Jeg vil gerne opgradere til den nyeste udgave af Revu.

Hvis du er licensadministrator, kan du købe en opgradering. Se denne artikel for at få mere information. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Jeg skal bruge min produktnøgle.

Hvis du ikke kan finde din produktnøgle, bedes du kontakte din licensadministrator (typisk den person, der købte Revu, eller din IT-administrator). Hvis du ønsker licensen sendt igen til denne person, skal du send os serienummeret, så vi kan hjælpe.

Hvordan kan jeg se alle licenserne for min virksomheds konto og de registrerede computere for hver licens?

Hvis du er en licensadministrator med aktiv vedligeholdelsesaftale, kan du logge på Gateway og se licensoplysninger. Hvis ikke skal du kontakte os for at få en komplet licensliste.

Du kan se en liste over registrerede computere for en bestemt licens her.

Findes der en måde at frigive brugerlicenser fra mine Revu-licenser på?

Hvis du har virksomhedslicens (Enterprise License) eller åben licens (Open License), kan din Gateway-administrator tilbagekalde computere og se anvendelsesdata gennem vores administrative onlineportal, Bluebeam Gateway.

Du kan få mere at vide i Brugervejledning til Bluebeam Gateway.

Hvad er Bluebeam Gateway?

Bluebeam Gateway er en administrativ onlineportal, der er tilgængelig for licenser med en aktiv vedligeholdelsesaftale. Gateway-administratorer (også kaldet licensadministratorer) kan foretage ændringer i deres Bluebeam-konti, tilføje eller fjerne Drawings-uploadere, administrere andre Gateway-administratorer og meget mere. Du kan få mere at vide i Brugervejledning til Bluebeam Gateway.

Jeg har problemer med at få adgang til min konto eller licens i Gateway.

Kontakt os.

Er der nogen installationskrav?

Gå til Bluebeam Revu-kompatibilitetsoversigten for at bekræfte, at den version af Revu, som du vil installere, er kompatibel med operativsystemet og den tilknyttede software på din maskine.

Hvordan registrerer jeg Revu?

Når du har købt softwaren, modtager du et licenscertifikat, som indeholder dit serienummer og din produktnøgle, som du bruger til at registrere Revu. Følg vejledningen i Hvordan registrerer jeg Revu? for at gennemføre softwareregistreringen.

Jeg får en fejlmeddelelse under registreringen. Hvad betyder den?

Herunder ser du de mest almindelige fejlmeddelelser, som du kan få vist under registreringsprocessen. Klik på meddelelsen for at se løsningen.

Kan jeg installere Revu ved at bruge Microsoft Configuration Manager eller gruppepolitik på tværs af mit netværk?

Ja. Vores installationspakke giver administratorer fleksibilitet til at installere Revu på tværs af virksomhedens computere ved hjælp af automatisering. Revu Enterprise-installationsvejledningen indeholder bedste praksis for brug af det implementeringsværktøj, du vælger.

Opsætning

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Licensering og registrering

Har du spørgsmål vedrørende licens eller installation af Bluebeam Revu? Klik for at læse svarene på ofte stillede spørgsmål og andet.