Licensmodeller til Revu

Bluebeam Revu 20 og ældre tilbyder tre forskellige licensmodeller til Revu. Hvis du vil identificere din licenstype, skal du kontrollere dit serienummer:

• Perpetual license-numre starter med 1###### (f.eks.: 1334567).
  • Enterprise license-numre starter med 980#### (f.eks.: 9804567).
  • Open Licence-numre starter med 960#### (f.eks.: 9604567).
Bluebeam skifter Revu fra licens- og vedligeholdelsesmodellen til en abonnementsmodel. Du kan få mere at vide i Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam-abonnementer.

Perpetual Licensing

En perpetual license registrerer Revu til en individuel computer ved hjælp af et serienummer og en produktnøgle. Når en perpetual license først er købt, udløber den aldrig.

Enterprise Licensing

En enterprise license er designet til at håndtere udskiftning af computere ved:

• Automatisk at frigive registrerede computere, der ikke har kommunikeret med vores licensserver i 15 dage.
  • Midlertidigt at give 5 % ekstra kapacitet i forhold til det samlede antal tilladte installationer.

Denne licensmodel er tilgængelig for alle udgaver af Revu og inkluderer en vedligeholdelsesaftale.

Open Licensing

En open licence er en skybaseret løsning, der kun er tilgængelig via Revu eXtreme, som giver en virksomhed mulighed for at dele en fælles pulje af licenser med flere brugere og enheder. Når Revu åbnes, tildeles der en licens fra en delt pulje med brugerlicenser. Brugerlicensen inddrages igen, når Revu lukkes eller ændres til visningstilstand. Vedligeholdelse er inkluderet med hvert køb af Open License.

Flere oplysninger

Besøg siden Brugervejledning til Bluebeam Gateway for at få mere at vide om administration af licenser.

Hvis du vil have mere dybdegående viden om Enterprise og Open Licensing, kan du besøge Administrationsvejledning for Revu.

Licensering og registrering

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Lær om forskellene mellem de forskellige licenstyper, der er tilgængelige med Revu.