Min computer er langsom efter installation af Revu

Gælder for:

• Revu 21 og ældre

Så længe systemkravene er opfyldt, og dine systemressourcer ikke er overbelastede, bør Bluebeam Revu ikke forårsage mere stress på systemet end de fleste andre traditionelle computerprogrammer. Selvom Revu er kompatibel med de fleste software- og computerkonfigurationer, er det dog umuligt at tage højde for alle systemer og programmer, det kan påvirke.

Ressourceforbruget er hovedsageligt baseret på, hvilke filer der indlæses i Bluebeam Revu. PDF-filer med mange tekst-, billed- og vektordata kan påvirke ydeevnen, når du forsøger at navigere hurtigt eller udføre intense processer for gengivelse.

Hvis din computer fungerer markant langsommere, selv når Revu er lukket, og du er helt sikker på, at det kun er sket umiddelbart efter installationen, kan du prøve at reparere din Microsoft .NET Framework. Mange funktioner i Bluebeam-software er stærkt afhængig af den grundlæggende struktur af dette program.Hvis den korrekte version af .NET ikke var installeret tidligere, kan det forbedre ydeevnen at reparere dette program via værktøjet Tilføj/fjern programmer i Windows .

Fejlfinding

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Ydeevne

I denne artikel beskrives nogle af de problemer, der kan få din computer til at køre langsomt efter installation af Revu til Windows.