My Workspace i Bluebeam Cloud

Gælder for:

• Bluebeam Cloud — Web

Når du har logget på Bluebeam Cloud med dit Bluebeam ID (BBID), vil du først se My Workspace, som er et personligt skrivebord, hvor du kan uploade og markere tegninger uden for et projekt.

Mit arbejdsområde understøtter i øjeblikket kun PDF-filer.

My Workspace-landingsside med Shared with me

Træk og slip eller søg efter filer for at uploade dem på din enhed.

Hvis du skal samarbejde om et bestemt projekt, du har oprettet eller blev inviteret til at samarbejde, skal du vælge Projekter i venstre sidepanel.

Oversigt

Når du har uploadet en PDF-fil til dit arbejdsområde, skal du vælge tegningen for at åbne den. Ligesom i projekter har du adgang til markeringer, Tool Cheest, kommentarer og former, hvis du har medlems- eller administratorrettigheder.

Vælg Bluebeam-logoet øverst i venstre hjørne for at vende tilbage til Mit arbejdsområde efter at have arbejdet i projekter.

Projekter til mit arbejdsområde

Del tegninger fra My Workspace

Du kan dele tegninger fra dit personlige arbejdsområde med bestemte teammedlemmer og/eller interessenter i projektet.

Ikke-abonnenter uden et Bluebeam-abonnement (Basics, Core eller Complete), iOS/Android-brugere og samarbejdspartnere med læseadgang kan ikke dele dokumenter i Mit arbejdsområde.
  1. Højreklik på et uploadet dokument, og vælg Del.
  2. Indtast e-mailadresser på de teammedlemmer, der skal have adgang til tegningen.
  3. Vælg tilladelser fra rullenmenuen for samarbejdspartnerne i Mit arbejdsområde.
  4. Tryk på knappen Send.Send-knap for at dele i My Workspace
  5. Gentag ovenstående trin for personer eller grupper, der har brug for en anden type adgang (visning vs. markering).

Når du har sendt invitationerne, modtager de inviterede en e-mail med besked om at få adgang til dokumentet. Dokumentet vil også være tilgængeligt på fanen Shared with Me i Mit arbejdsområde, når de logger på igen.

Inviterede uden et Bluebeam-abonnement kan kun se Arbejdsområde-filer. For at samarbejdspartnere kan få adgang til markeringer, Tool Chest og kommentarer og former, skal ejeren af arbejdsområdet dele filen med tilladelsen Kun markering, og disse samarbejdspartnere skal som minimum have et Basics-abonnement.

Omdøb eller slet tegninger

Hvis du har brug for at omdøbe eller fjerne en PDF-fil i dit arbejdsområde, skal du højreklikke på miniature-billedet og vælge en af handlingerne.

Mit arbejdsområde i skrivebeskyttet tilstand

Hvis du har en skrivebeskyttet konto eller visningstilladelser, kan du ikke overføre tegninger til Mit arbejdsområde. Du kan dog blive inviteret til at samarbejde i projekter.

Når abonnementet eller prøveperioden udløber, skifter din konto automatisk til skrivebeskyttet tilstand. Du kan stadig få vist tegninger, som du tidligere har overført til Mit arbejdsområde, men du kan ikke placere markeringer eller kommentarer til dem. Kontakt Org Admin for din Bluebeam-konto for at genoprette eller bede om adgangen til et Bluebeam-abonnement.

Bluebeam Cloud

Sådan gør du

Fejlfinding

Abonnementer

Med vores nye mobil-/browserløsning, Bluebeam Cloud, kan du bruge Mit arbejdsområde som dit eget personlige digitale skrivebord til opbevaring og markering af PDF-filer.