Fremhævningerne er uigennemsigtige og skjuler tegning eller tekst

Gælder for:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Når du bruger værktøjet Fremhæv, er din markering uigennemsigtig og skjuler tegningen eller teksten.

Løsning

Prøv hver løsning i denne rækkefølge.

Juster egenskaber for Fremhæv

1. Vælg markeringen Fremhæv. Der vises et omrids med blå prikker rundt om fremhævelsen, når den vælges.
  2. Gå til panelet Egenskaber (Alt+P).
  3. Under Udseende kan du redigere farven og opaciteten af fremhævelsen for at gøre indholdet under fremhævelsen mere synligt.
    Egenskaber for Fremhæv
  4. Hvis du vil gemme disse egenskaber, skal du vælge Angiv som standard under Indstillinger.
    Benyt som standard

Aktivér blandingstilstande

Hvis ændring af fremhævningsegenskaber ikke løste problemet:

1. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl + K).
  2. Vælg Avanceret i sidepanelet og derefter 2D-gengivelse.
  3. Markér feltet Blandingstilstande.
  4. Klik på OK

Brug fremhævningsværktøjet igen for at sikre, at problemet er løst.

Få mere at vide

For at få tip til brug af fremhævningsværktøjet kan du tjekke Tip til at fremhæve og vælge tekst eller besøge vores hjælpevejledning.

Fejlfinding

Revu 2019

Markering

Revu 20

Når du bruger værktøjet Fremhæv, er din markering uigennemsigtig og skjuler tegningen eller teksten.