Plugins er nedtonet i Bluebeam Administrator | Revu for Windows

Denne artikel gælder for:
  • Alle versioner af Revu

Problem

Plugins er nedtonet i Bluebeam Administrator og kan ikke vælges.

Årsager

Anvendelsen af plugins kræver licens til Revu CAD, Revu eXtreme eller en aktiv prøveversion af Revu. Dine plugins kan være nedtonede, fordi:
  • Din computer har programmer, der er kompatible med Revu-plugins, såsom AutoCAD eller Revit, men den registrerede Revu-licens er Standard.
  • Din prøveversion af Revu er udløbet.

Løsning

Bekræft, at du har en licens til Revu CAD eller Revu eXtreme:
  • I Revu 2018 og nyere skal du gå til Revu > Om.
  • I Revu 2017 og ældre skal du gå til Revu > Hjælp.
Kontakt vores kundeserviceteam, hvis du vil købe en krydsgradering til Revu CAD eller eXtreme.