Profiler i Bluebeam Revu

En af de mange måder, du kan tilpasse Bluebeam Revu, er ved at vælge din foretrukne profil. En profil er en konfiguration af Revu-brugergrænsefladen, herunder de viste individuelle værktøjslinjer og paneler. Revu er præinstalleret med flere profiler, som du kan vælge, når du installerer Revu for første gang.0215-tnt-01-DKDen enkle profils minimalistiske brugergrænseflade gør det f.eks. nemt for brugere på begynderniveau og Office-brugere at udforske Revus basale funktioner. Vælg den profil, der passer bedst til din branches arbejdsgange. Du kan når som helst vælge at ændre profilen.

Tip: Hvis du ønsker at få adgang til ovenstående pop up-menu igen, når Revu er installeret, skal du blot lukke programmet, gå ind under fanen ”Revu” i Bluebeam Administrator og vælge ”Nulstil indstillinger”. Næste gang du kører Revu, vises pop up-menuen.

I Revu kan du nemt skifte mellem de forskellige profiler ved at klikke på pilen ved siden af ikonet Profil i nederste højre hjørne. Eller du kan gå ind under Oversigt > Profiler og derefter vælge den ønskede profil fra rullemenuen0215-tnt-02-DK

Du kan endda oprette din egen personlige profil og gemme den, så den er klar til brug igen en anden gang. Du kan flytte dine værktøjslinjer og paneler blot ved at trække og slippe dem, eller du kan aktivere ekstra annotations- og redigeringsfunktioner og aktivere eller deaktivere andre funktioner via Vis > Værktøjslinjer, før du gemmer din profil. Andre funktioner, som er knyttet til den valgte profil i Revu, kan være tilføjede brugerdefinerede værktøjssæt til Revu Tool Chest, brugerdefinerede kolonner og statusser i annotationslisten og scripts.

Du kan endda eksportere din personlige profil, så du kan dele den med andre Bluebeam-brugere i din virksomhed eller i dit projekt.

Videoer

Mærker i et sæt bruges til mange ting lige fra at organisere arkene i et sæt til at oprette tilpassede tegningslogfiler. Mærker defineres generelt, når sættet oprettes, men det kan være nødvendigt at foretage ændringer i dem i løbet af sættets levetid.