Gendan ikke-gemte ændringer svarer ikke

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du ser pop op-vinduet Gendan ændringer, der ikke er gemt, når du åbner Revu.

Gendan ændringer, der ikke er gemt

Revu fryser enten, når du forsøger at gendanne eller fjerne en fil, eller meddelelsen vises ledsaget af de samme filer, hver gang du starter programmet. Det sker, selvom du har gendannet/fjernet disse filer i en tidligere forekomst af Revu.

Årsag

Når det sker, er der normalt en fil i genoprettelsesmappen, der forårsager et problem i programmets backend.

Løsning

For at gendanne korrekt funktionalitet til dialogboksen Gendan ændringer, der ikke er gemt skal du rydde cachen for gendannelsesfiler på dit lokale drev.

1. Luk Revu.
  2. Kopiér og indsæt følgende relative sti i Stifinder-søgelinjen:
    %localappdata%\Bluebeam\Revu\20\Recovery
    Hvis du ikke bruger Revu 20, skal du sørge for at erstatte den med den gældende version (f.eks. Bluebeam\Revu\2019\).
  3. Slet alt indhold i genoprettelsesmappen.
  4. Genstart Revu.

Pop op-vinduet Gendan ændringer, der ikke er gemt bør ikke længere fryse eller vises, når programmet åbnes.

Fejlfinding

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

PDF-håndtering

Tegningsadministration

Redigering af dokumenter

Find ud af, hvorfor Gendan ændringer, der ikke er gemt ikke fungerer korrekt, og hvordan du løser det.