Registreringsfejl: "Få godkendelseskode manuelt"

Problem

Når du forsøger at registrere Revu, vises følgende fejlmeddelelse:

"105. En onlineforbindelse kunne ikke oprettes. Vælg "Få godkendelseskode manuelt" for en godkendelseskode ved hjælp af den manuelle proces."

Årsag

Der er flere mulige årsager til denne fejlmeddelelse:

• En firewall forhindrer Bluebeams registreringsserver i at kommunikere med din maskine.
  • Din maskine har ikke internetforbindelse.
  • Dit systems ur går mere end 5 minutter forkert.

Løsning

Du kan modtage din godkendelseskode ved hjælp af den manuelle proces og færdiggøre registreringen af Revu.
Denne proces gælder ikke for kunder, hvis Revu-installationer bruger vores skybaserede Open Licensing-system, som kræver en pålidelig internetforbindelse for at kommunikere med registreringsserveren. Kontakt din lokale netværksadministrator for at få løst problemet med forbindelsen.

Få først adgang til registreringsskærmen.

1. Åbn Revu .
  2. Klik på Registrer i menuen Revu. Der vises en dialogboks til Bluebeam-registrering.

– eller –

1. Åbn Bluebeam Administrator .
  2. Klik på Registrer Revu 2019 i menuen Værktøjer. Der vises en dialogboks til Bluebeam-registrering.

Få derefter den manuelle godkendelseskode.

1. Indtast serienummeret og produktnøglen, og klik på Registrer.
    Hvis du har mistet licenscertifikatet med serienummeret og produktnøglen, skal du kontakte os for at anmode om en ny kopi.
  2. Klik på Autoriser manuelt og derefter Fortsæt.
  3. Klik på webknappen eller hyperlinket øverst i vinduet. Der åbnes en webbrowser, som opretter forbindelse til siden Softwareaktivering på bluebeam.com.
  4. Gennemgå oplysningerne i browseren, og klik på Få tilladelseskode. Din tilladelseskode vil blive vist på den næste side.
  5. Indtast koden fra browseren i vinduet Manuel tilladelse, og klik på Tillad.

Softwaren er nu godkendt.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Fejlmeddelelse

Dit visningsnavn i Studio er det navn, der vises ved siden af dine aktiviteter i projekter og sessioner. Projekter og sessioner er som standard indstillet til det samme visningsnavn, men de kan ændres uafhængigt af hinanden. Ændringer i dit Studio-visningsnavn afspejles i deltagerlisten, annotationslisten og sessionschat (som vist nedenfor)