Fejl: "Det tilladte antal installationer for denne licensnøgle er overskredet"

Denne artikel gælder for:

• Alle versioner af Revu
covid-19, wfh, arbejde hjemmefra

Problem

Du modtager følgende fejl, når du forsøger at registrere Revu på en anden computer:

"Det tilladte antal installationer for denne licensnøgle er overskredet. Afregistrer venligst softwaren på en anden computer, og prøv derefter igen."

Løsning

Hvis du har overskredet antallet af tilladte brugerlicenser på din licens, kan du løse dette problem ved at afmelde din tidligere enhed. Åbn Revu på din tidligere enhed, og gå til Revu > Afregistrer (Hjælp> Afregistrer i Revu 2017 og ældre). Dette frigiver brugerlicensen og giver dig mulighed for at registrere en ny enhed med det samme.

Hvis du bruger Revu 2015, kan du læse Microsoft ACS retirement and Revu authentication for at få hjælp til afregistrering.

Hvis du ikke kan afregistrere din tidligere enhed

Hvis din computer er gået ned, er blevet gendannet eller omformateret og dermed forhindrer dig i at afregistrere den, skal du kontakte os for at få brugerlicensen frigivet. Indsend en supportanmodning ved at følge nedenstående trin, da vi ikke kan håndtere denne anmodning over telefonen.

1. Gå til siden Kontakt os, og vælg Kontakt os.
  2. Indtast dit navn og din e-mailadresse.
    Den angivne e-mailadresse skal svare til en e-mailadresse, der er angivet som kontaktperson for din licens.
  3. Udfyld resten af de påkrævede felter på kontaktformularen.
  4. Under Beskriv dit problem skal du kopiere skabelonen herunder og indsætte den i boksen. Sørg for at medtage computerens navn, serienummer og en kort forklaring på, hvorfor du skal have brugerlicensen frigivet.

Hej

Jeg vil gerne bede om at følgende brugerlicens frigives: computer {computernavn} under licensen med serienummer {dit serienummer her}.

Brugerlicensen skal frigives af denne årsag:

{kort forklaring på, hvorfor brugerlicensen skal frigives}.

Tak! {Dit navn}

Kopieret!

5. Når du har udfyldt kontaktformularen, skal du vælge Kontakt os.

Fejlfinding

Sådan finder du dit computernavn:

Besøg følgende supportside fra Microsoft for at lokalisere dit computernavn.

Sådan finder du dit Revu-serienummer:

Gå til Revu > Om. Serienummeret står angivet under versionsnummeret.

Sådan bruges Revu i prøvetilstand

Imens dit problem bliver løst, kan du downloade Revu og klikke på Brug som prøveversion, når du bliver bedt om at registrere din software. Dette giver dig gratis adgang til alle Revus funktioner i 30 dage. Når prøveversionen udløber, kan du fortsætte med at bruge Revu, men kun i visningstilstand.

Fejlfinding

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Fejlmeddelelse

Du modtager følgende fejl, når du forsøger at registrere Revu på en anden computer: "Det tilladte antal installationer for denne licensnøgle er overskredet. Afregistrer venligst softwaren på en anden computer, og prøv derefter igen."