Registreringsfejl: Du har indtastet et serienummer til en anden udgave

Gælder for:

• Revu 20 og ældre

Problem

Den følgende fejlmeddelelse vises, når du forsøger at registrere din Bluebeam-software:

Du har indtastet et serienummer til en anden udgave.

Løsning

Denne fejl betyder, at det serienummer, som du har indtastet, er til en anden udgave af Revu. Udgaverne er Standard, CAD og eXtreme. Hvis serienummeret f.eks. er til Revu eXtreme, men Revu Standard eller CAD er installeret.

Det første, som du skal gøre, er at bekræfte, at følgende oplysninger stemmer overens med det licenscertifikat, som du har modtaget fra registration@bluebeamops.com. Hvis du ikke kan finde dine licensoplysninger, kan du læse Find din Revu-produktnøgle.

• Udgave (Standard osv.)
  • Versionsnummer (f.eks. 2018.3.4)
  • Serienummer
  • Produktnøgle

Hvis du har en licens til Revu Standard og ikke kan registrere, når du bruger et CAD-plugin:

• CAD-plugins er kun inkluderet i CAD- og eXtreme-udgaverne af Revu 20 og Core- og Complete-abonnementerne for Revu 21. Du skal opgradere til Revu 21 for adgang til CAD-plugins, hvis du ikke har en license for CAD- eller eXtreme-udgaverne.

Hvis din licens er til Revu eXtreme, men Revu Standard eller CAD er installeret:

1. Fjern den nuværende Revu Standard- eller CAD-installation:
    1. Klik på OK i dialogboksen med fejlmeddelelsen.
    2. Klik på Brug prøveversion eller Annuller nederst i registreringsdialogboksen.
    3. Luk Revu og alle andre programmer.
    4. I Windows: Vælg knappen Start, og gå ind i Apps og funktioner.
    5. Vælg Bluebeam Revu, og klik på Afinstaller.
    6. Følg anmodningerne på skærmen for at fortsætte med at afinstallere softwaren.
  2. Download og installer Revu eXtreme:
    1. Download og installer den softwareversion, der er angivet på dit licenscertifikat.
    2. Find og dobbeltklik på installationsfilen, og følg anmodningerne på skærmen.
    3. Kopiér og indsæt serienummeret og produktnøglen fra dit licenscertifikat i de tilsvarende felter i registreringsdialogboksen.
    4. Klik på Registrer.
      Kontakt Licens og registration, hvis registreringen stadig mislykkes, og og sørg for, at du inkluderer alle oplysninger om problemet samt serienummeret og produktnøglen, som du har indtastet.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Revu 2018

Revu 2019

Revu til Mac 1

Revu til Mac 2

Fejlmeddelelse

Licensering og registrering

Denne fejl betyder, at det serienummer, som du har indtastet, er til en anden udgave af Revu. Lær, hvad du kan gøre for at løse det.