Registreringsfejl: Serienummeret og produktnøglen, som du har indtastet, er til en ældre version af dette produkt

Problem

Den følgende fejlmeddelelse vises, n¨år du forsøger at registrere Revu:

51+Error+Det indtastede serienummer og produktnøglen er til en ældre version af dette produkt.

Løsning

Både serienummeret og produktnøglen er gyldig, men de er til en tidligere version af Revu, og kan ikke bruges til at registrere den installerede version.

Tjek dit licenscertifikat

Tjek, om du har et nyere licenscertifikat, der matcher den installerede version af Revu. Når Revu er blevet opgraderet, sendes der et nyt licenscertifikat, et nyt serienummer og en ny produktnøgle fra registration@bluebeam.com.

• Hvis du ikke kan finde et licenscertifikat til den installerede version, men du mener, at licensen blev opgraderet, skal du kontakte Licens og registrering for at anmode om en ny kopi.
  • Hvis du har brug for hjælp til at opgradere til den seneste version, kan du finde en detaljeret vejledning i Sådan opgraderer du Revu.
  • Hvis du vil installere den version af Revu, der er angivet på licenscertifikatet, skal du følge vejledningen herunder for at erstatte den nuværende installation med den korrekte software:
    1. Fjern den nuværende installation, hvis du har brug for at installere en ældre version af Revu:
      1. Klik på OK i dialogboksen med fejlmeddelelsen.
      2. Klik på Brug som prøveversion eller Annuller nederst i registreringsdialogboksen, så installationen afsluttes.
      3. I Windows® 10: Højreklik på Start, klik derefter på Apps og funktioner eller Programmer og funktioner øverst.
        I Windows 8.1: Højreklik på Start, klik derefter på Programmer og funktioner øverst.
        I Windows 7 SP1: Klik på Start > Kontrolpanel, klik derefter på Afinstaller et program eller Programmer og funktioner.
      4. Vælg Bluebeam Revu, og klik på Afinstaller.
      5. Følg anmodningerne på skærmen for at fortsætte med at afinstallere softwaren.
    2. Download og installer den korrekte software:
      1. Download den korrekte installationsfil fra vores websted. Gem den på din harddisk.
        Sørg for, at du kun downloader og installerer den udgave af softwaren (Standard, CAD eller eXtreme®) og versionsnummeret, som er angivet på dit licenscertifikat.
      2. Find og dobbeltklik på installationsfilen, og følg anmodningerne på skærmen.
      3. Kopiér og indsæt serienummeret og produktnøglen fra dit licenscertifikat i de tilsvarende felter i registreringsdialogboksen.
      4. Klik på Registrer.
        Kontakt Licens og registrering, hvis registreringen stadig mislykkes, og sørg for, at du inkluderer alle oplysninger om problemet samt serienummeret og produktnøglen, som du har indtastet.