Revu 20 bagudkompatibilitet

Denne artikel gælder for:
  • Alle versioner af Revu
Når der arbejdes på tværs af forskellige versioner af Revu, forbliver alle dine markeringer bagudkompatible. Hvis du for eksempel sender et dokument, der er redigeret i Revu 20, til en kollega, der bruger Revu 2019. Der findes dog et par forskelle at huske på, når du bruger Revu 20 og arbejder på tværs af versioner.

Sekskantede markeringer

I Revu 20 er sekskanten nu tilgængelig som form på en tekstbaseret markering. Sekskantede markeringer fra Revu 20 gengives (bliver vist) i tidligere versioner af Revu, men hvis de redigeres, vil de blive omdannet til et rektangel. På samme måde vil en sekskantet markering i et værktøjssæt, der eksporteres fra Revu 20 til en tidligere version af Revu, blive omdannet til en rektangulær markering.
Sekskanter i Revu 20.
Sekskanten blev introduceret i Revu 20.

Etiketlinjer

I Revu 20 kan du tilføje flere etiketlinjer fra alle sider af en billedforklaring eller en tekstboks-markering.
Flere etiketlinjer på en billedforklaring i Revu.
Nu kan du tilføje flere etiketlinjer til en billedforklaring.
Markeringer med flere etiketlinjer vil blive gengivet i tidligere versioner af Revu, men du vil kun kunne tilføje yderligere etiketlinjer til den øverste højre vinkel på en eksisterende etiketlinje som vist nedenfor. Hvis du sletter alle etiketlinjer fra en tekst-/billedforklaringsmarkering, vil du desuden ikke kunne tilføje nye etiketlinjer på markeringen.
Visning af flere etiketlinjer i Revu 2019
Sådan gengives etiketlinjer i Revu 2019 og tidligere.

Stregtyper til opmålinger

I tidligere versioner af Revu havde opmålingsmarkeringer kun 6 stregtyper at vælge imellem. I Revu 20 har opmålingsværktøjer, herunder skitse i korrekt målestoksforhold, de samme brugerdefinerede stregtyper tilgængelige som almindelige markeringer. Desuden kan udsnit også bruge brugerdefinerede stregtyper.Her er nogle ting, du bør huske på, når du eksporterer stregtyper til opmålinger, der er lavet i Revu 20, til tidligere versioner:
  • Stregtyper bliver gengivet i tidligere versioner af Revu og applikationer fra tredjepart, men de omdannes til en standardstregtype, når de redigeres.
  • Brugerdefinerede stregtyper for opmålinger, der er lavet i Revu 20, vil ikke kunne anvendes til måleværktøjer i tidligere versioner.
  • Værktøjssæt, der indeholder opmålinger med brugerdefinerede stregtyper, vil omdannes til fuldt optrukne stregtyper i tidligere versioner af Revu.
Stregtypeindstillinger i opmålingsværktøjer
I Revu 20 har opmålingsværktøjer såsom skitse i korrekt målestoksforhold de samme muligheder for brugerdefinerede stregtyper som almindelige markeringer.
De fleste markeringer og funktioner er bagudkompatible på tværs af Revu-versioner. Hvis du lige har opgraderet til Revu 20, kan du læse Sådan bruges Find-funktionen til at finde alle dine foretrukne værktøjer og kommandoer fra tidligere versioner.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Fejlfinding

Kompatibilitet

Bluebeam-plugins tilføjer funktionalitet til programmer såsom Microsoft Office-pakken. Denne artikel gennemgår processen med at bruge Bluebeam-plugins til at oprette en PDF fra Microsoft Office-applikationer.