Få offlineadgang til dit abonnement på Revu 21

• Revu 21

Du kan midlertidigt arbejde offline med et Revu 21-abonnement, hvis forbindelsen afbrydes, eller byggepladsen ikke har internetadgang.

Fejlmeddelelse ved login

Efter 14 dages offlinebrug i træk modtager du følgende besked, når du starter Revu:

Revu 21-godkendelsesbesked

Godkend abonnementskontoen igen

Sådan får du igen fuld adgang til dit Revu 21-abonnement:

1. Forbind din enhed til internettet.
    For at blive godkendt igen skal du oprette forbindelse til internettet på samme computer, som har kørt Revu offline.
  2. Åbn Revu.
  3. Vælg Log på i øverste højre hjørne af menulinjen.
    Revu 21-login
  4. Indtast loginoplysningerne fra dit BBID i login-vinduet.
  5. Vælg Log på.

Din BBID-konto bliver nu godkendt på ny, og du kan bruge dit Revu 21-abonnement offline i endnu en 14-dages periode.