Kan ikke logge ind med BBID | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Med et Revu 21-abonnement kan du nu få adgang til Revu, Studio og Bluebeam Cloud med et enkelt Bluebeam-ID (BBID). For at kunne arbejde med PDF-filer i Revu 21 skal du først logge ind. Denne artikel beskriver, hvordan du løser forskellige problemer med logonprocessen i Revu 21 og Studio.

Problem

Du støder på én af følgende meddelelser, når du forsøger at logge ind på Revu 21 eller Studio:

"Kan ikke logge ind."

kan ikke logge ind

“Denne kombination af e-mailadresse og adgangskode ser ikke helt rigtig ud …”

kombinationen ser desværre ikke rigtig ud

Årsager

Disse meddelelser kan blive vist af følgende årsager:

Løsninger

Har du brug for at aktivere dit Revu 21-abonnement?

For at få adgang til Revu 21 skal du være tilknyttet som slutbruger til et abonnement (Basics, Core eller Complete) eller have fået tildelt skrivebeskyttet adgang. Når du er inviteret, modtager du e-mails, hvor du kan oprette og bekræfte dit BBID. Du kan få flere oplysninger om onboarding ved at klikke her.

Hvis du aldrig modtog en e-mail med invitation til Revu 21, skal du kontakte din licensejer (dvs. organisationsadministratoren). Hvis du er organisationsadministrator og har købt eller opgraderet til Revu 21, men ikke har modtaget nogen onboardingmails, så skal du indsende en anmodning til Bluebeams tekniske support.

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du tidligere har oprettet en BBID-konto, skal du kontrollere, at du indtaster den korrekte adgangskode, når du logger ind. Hvis du har glemt din adgangskode og gerne vil nulstille den, kan du læse denne artikel eller følge vejledningen nedenfor, når du forsøger at logge ind:

1. Vælg Har du brug for hjælp til at logge på? nederst på BBID-loginskærmen.
  2. Vælg Har du glemt din adgangskode?
  3. Indtast den e-mailadresse, der er knyttet til din BBID-konto, og vælg Send vejledning til nulstilling.
  4. Tjek din e-mail for vejledningen til nulstilling af din adgangskode, og prøv derefter at logge ind med din nye adgangskode.

Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junkmail-mappen og sørge for, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.

Er du inviteret til Studio-projekt/-session og kan ikke logge ind?

Hvis du er blevet inviteret til Studio-projekt/-session, vil systemet genkende den e-mailadresse, der blev brugt til din e-mail med invitationen. For at kunne deltage i projektet eller sessionen skal du dog først oprette en BBID-konto for den e-mailadresse.

Se Sådan opretter du et nyt Bluebeam-ID (BBID) for at få hjælp til at oprette en konto.

Har du glemt din BBID-e-mailadresse?

Når du indtaster dit Bluebeam-ID, skal du se følgende loginskærm, hvis det er den korrekte e-mailadresse, der er tilknyttet din konto:

skærm ved korrekt e-mailadresse

Hvis du eller din adgangskodeadministrator indtaster en e-mailadresse, der er stavet forkert eller er ugyldig, vil du se en anden loginskærm:

skærm ved forkert e-mailadresse

Hvis du har indtastet en forkert stavet eller ukorrekt BBID-e-mailadresse, vil dit loginforsøg mislykkes, og hvis du anmoder om en nulstilling af adgangskoden med samme adresse, vil der ikke blive genereret en e-mail fra serveren.

For at logge ind korrekt skal du sørge for at stave din e-mailadresse korrekt og/eller finde din originale bekræftelsesmail fra Bluebeam for at bekræfte det korrekte BBID.

Hvis du stadig ikke kan huske den e-mailadresse, der er knyttet til dit BBID, skal du kontakte Bluebeams tekniske support via e-mail for at få hjælp.

Fejlfinding

Revu 21

Studio

Har du problemer med at logge på Revu 21 og/eller Studio? Denne artikel beskriver alle årsager og løsninger, så du kan få adgang til din konto.