Oprettelse af en sort/hvid PDF-fil fra AutoCAD | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu? [EN]

• Basics
  • Core
  • Complete

Oversigt

Sådan bruger du Bluebeam PDF-printer eller pluginen til AutoCAD til at oprette en sort/hvid PDF-fil.

Relevante produkter

Bluebeam Revu

Problem

Hvordan opretter jeg en sort/hvid eller monokrom PDF-fil fra AutoCAD ved hjælp af Bluebeam-pluginen eller Bluebeam PDF-printer?

Løsning

AutoCADs plottypografitabeller (".ctb"- og ".stb"-filer) definerer stregfarve og stregtykkelse, når PDF-filer oprettes på basis af AutoCAD-tegninger. Følg disse instruktioner til at oprette en sort/hvid PDF-fil.

Pluginen til AutoCAD er kun tilgængeligt med abonnementerne Core eller Complete. Hvis du har Basics, skal du bruge Bluebeam PDF-printer.

Sådan bruges indstillingerne i AutoCAD-sideopsætningen via knappen Create PDF Create32 i pluginen:

1. Åbn tegningen i AutoCAD.
  2. Vælg den Layout-fane, du vil konfigurere.
  3. Klik på File > Page Setup Manager > Modify.
  4. Vælg monochrome.ctb på listen Plot style table.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Plot with plot styles, og klik på OK.
  6. Klik på Create file for at oprette PDF-filen.

Sådan bruges Custom PDF Page Setup via knappen Change Settings ChangeSettings32 i pluginen:

1. Åbn tegningen i AutoCAD.
  2. Klik på Change Settings ChangeSettings16, og derefter på fanen Page Setup.
  3. Vælg Custom eller Global fra listen Page Setup.
  4. Vælg monochrome.ctb i listen Plot style table, og markér derefter afkrydsningsfeltet Plot with Plot Styles.
  5. Klik på Create file for at oprette PDF-filen.

Sådan bruges Bluebeam PDF-printer:

1. Åbn tegningen i AutoCAD, AutoCAD LT eller Design Review.
  2. Vælg den Layout-fane, du vil plotte.
  3. Klik på File > Plot eller File > Print > Plot.
  4. Vælg Bluebeam PDF på listen med printer-/plotternavne.
  5. Vælg monochrome eller grayscale på listen Plot style table.
  6. Markér afkrydsningsfeltet Plot with plot styles, og klik derefter på OK.
Se dokumentationen til AutoCAD for at få hjælp til at oprette plottypografitabeller (plot style tables). Du kan bruge standardplottypografien "monochrome" som skabelon til at oprette en tilpasset fil til din virksomhed.

Sådan gør du

Revu 21

Integrationer og plugins

AutoCADs plottypografitabeller (".ctb"- og ".stb"-filer) definerer stregfarve og stregtykkelse, når PDF-filer oprettes på basis af AutoCAD-tegninger. Brug oplysningerne i denne artikel til at oprette en sort/hvid PDF-fil i Revu 21. Pluginen til AutoCAD understøttes af Core og Complete. Brug Bluebeam PDF-printer, hvis du har Basics.